Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Θάνατος οπαδού Ρίβερ Πλέιτ: Η σοκαριστική στιγμή της πτώσης του στο κενό, από διάζωμα στο «Μονουμεντάλ»

Θάνατος οπαδού Ρίβερ Πλέιτ: Η σοκαριστική στιγμή της πτώσης του στο κενό, από διάζωμα στο «Μονουμεντάλ»
Reuters

Η σοκαριστική στιγμή που ένας οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ βρίσκει το θάνατο μέσα στο «Μονουμεντάλ», από πτώση από πάνω διάζωμα, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας με την Ντεφένσα.

Η είδηση του θανάτου του οπαδού της Ρίβερ Πλέιτ, έχει σοκάρει το χώρο του ποδοσφαίρου., αλλά και την Αργεντινή. Το βίντεο-ντοκουμέντο που έχει κυκλοφορήσει στα social media από την τραγωδία στο «Μονουμεντάλ», μας παρουσιάζει τις τελευταίες στιγμές του άτυχου άνδρα.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, πρόκειται για τον 53χρονο Πάμπλο Μαρσέλο Σεράνο, ο οποίος φέρεται να πήδηξε στο κενό από ύψος 15 μέτρων στην κερκίδα «Sivori Alta» όπου είχε το εισιτήριο διαρκείας του -η χωρητικότητά της ήταν στο 90%- πεθαίνοντας ακαριαία από πολύ σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Όπως γίνεται γνωστό, τη στιγμή της πτώσης του δεν υπήρξε καμία παρέμβαση τρίτου, ενώ δεν υπήρξε και κάποιο περιστατικό βίας εκείνη τη στιγμή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ρίβερ Πλέιτ, το σημείο θα παραμείνει κλειστός για 24 ώρες, προκειμένου να μην αλλοιωθούν στοιχεία, για την αστυνομική έρευνα. Στο γήπεδο βρισκόταν και η κόρη του, που κατέθεσε στις Αρχές.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις