Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Θάνος – Αντράντε 2-0: Η Ελλάδα θέλει μια νίκη για να ανέβει κατηγορία στο Davis Cup

Θάνος – Αντράντε 2-0: Η Ελλάδα θέλει μια νίκη για να ανέβει κατηγορία στο Davis Cup
Intime.gr

Ο Αριστοτέλης Θάνος πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη στο Davis Cup. Η επικράτησή του επί του Αντρές Αντράντε (2-0 σετ) μέσα στο ΟΑΚΑ έφερε την Ελλάδα στο 2-0 επί του Ισημερινού και μια νίκη πριν την άνοδο της στο κορυφαίο γκρουπ του τουρνουά.

Λίγη ώρα μετά τη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά, ο Αριστέλης Θάνος… βάδισε στα χνάρια του κορυφαίου Έλληνα τενίστα κάνοντας το 2-0 για την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ, για το Davis Cup. Ο Έλληνας τενίστας πήρε τη θέση του τραυματία Μιχάλη Περβολαράκη και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, νικώντας τον Αντρές Αντράντε (Νο564) με 2-0 σετ (7-6, 6-4).

Ο νεαρός Έλληνας τενίστας «έδωσε μάχη» στο πρώτο σετ με τον αντίπαλο του, ωστόσο, με εντυπωσιακή ψυχραιμία και ωριμότητα, πήγε το πρώτο σετ στο tie break, όπου επικράτησε με 7-6(4).

Στο δεύτερο σετ, ο Ελληνας τενίστας εκμεταλλεύθηκε ιδανικά την απογοήτευση του Αντράντε και με δύο διαδοχικά breaks, προηγήθηκε με 4-0. Ο πρωταθλητής του Ισημερινού, προσπάθησε ν’ αντιδράσει και μείωσε σε 4-1 και 5-3 με break, αλλά τελικά, ο Θάνος πήρε την πολύτιμη νίκη με 6-4.

Η Ελλάδα χρειάζεται να φτάσει στις 3 νίκες, για να εξασφαλίσει την άνοδο στο World Group I του Davis Cup, κάτι που μπορεί να συμβεί την Κυριακή (04.02) σε ένα από τα ματς (μονό ή διπλό) που θα δώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις