Παρασκευή, 17 Μαΐ
21oC Αθήνα

Θεαματικός και καταιγιστικός! Πρόβα… πρόκρισης για Ολυμπιακό με Ατρόμητο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μετά την… αφλογιστία δυο παιχνιδιών σε πρωτάθλημα και Europa League ο Ολυμπιακός ξέσπασε κόντρα στον Ατρόμητο (4-0), λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο επαναληπτικό με την Άντερλεχτ. Ο Τραϊανός Δέλλας έχασε για δεύτερη φορά φέτος τεσσάρα στο Φάληρο.

Το live του αγώνα

Η αναμέτρηση έγινε από νωρίς ενδιαφέρουσα… Οι δύο ομάδες μπήκαν με όρεξη στο “Γ. Καραϊσκάκης” και ο Ολυμπιακός άνοιξε γρήγορα το σκορ. Στο 10′ ο Τσόρι Ντομίνγκες αιφνιδίασε το νεαρό τερματοφύλακα του Ατρόμητου, Μπάρκα. Με σουτ αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0. Η ομάδα του Περιστερίου προσπάθησε να απαντήσει αμέσως. Ένα λεπτό μετά το γκολ, ο Παπαδόπουλος έκανε κίνηση από τα δεξιά, πήρε την κάθετη πάσα, αλλά το πλασέ του πέρασε παράλληλα με το τέρμα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε τον καλό του ρυθμό μετά το γκολ, ενώ ο Ατρόμητος μετά το 30′ είχε απανωτές ευκαιρίες που οδήγησαν τον Ρομπέρτο να βγάλει μια τρομερή απόκρουση και μία ακόμη αρκετά καλή! Στο 33′ ο Ούμπιντες εκτέλεσε φάουλ, έδιωξαν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού και… έβγαλαν τετ α τετ με το τέρμα τον Μπρίτο. Αυτός έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Ισπανός γκολκίπερ με μια τρομερή επέμβαση προστάτεψε την εστία του

Στο 36′ ο Ρομπέρτο έβγαλε τη δεύτερη μεγάλη του απόκρουση σε σουτ του Ούμπιντες. Βέβαια ο Ολυμπιακός δεν ήταν… θεατής. Στο 40′ κόντεψε να κάνει το 2-0. Ο Μπάρκας δεν βγήκε αποφασισμένος από το τέρμα του , ο Φουστέρ πήρε την μπάλα και στο γύρισμα του αρχηγού έδιωξε ο Κυβρακίδης.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε πολύ καλό ρυθμό και στην επανάληψη. Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν -με ανάπτυξη από τις πτέρυγες- να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά πολύ γρήγορα δέχθηκαν την πίεση των “ερυθρόλευκων” και το 2-0, με τον Πουλίδο να βρίσκει για δεύτερη φορά φέτος δίχτυα.

Στη συνέχεια ακολούθησε η… κατάρρευση του Ατρόμητου, με τους γηπεδούχους να αποδίδουν υπέροχο ποδόσφαιρο (μπήκε και ο Φορτούνης, που μαζί με τον Τσόρι έβγαλαν πολλές μπαλιές). Το 3-0 ήρθε… φυσιολογικά, με τον Καμπιάσο να βάζει το όνομα του στο πίνακα των σκόρερ στο 74′. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και έφτασαν στο 4-0 με τους τις δυο αλλαγές του Μάρκο Σίλβα (Ιντέγε και Φορτούνη) και τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να διαμορφώνει στο 85′ το τελικό σκορ με πλασέ στην κίνηση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε