Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Δύσκολη νίκη με Μέμφις Ντεπάι

Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Δύσκολη νίκη με Μέμφις Ντεπάι
Reuters

Έστω και δύσκολα, η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας εκτός έδρας της Θέλτα με 1-0. Από το 70′ αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο οι φιλοξενούμενοι.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατ’άφερε να κρατηθεί… όρθια μετά την αποβολή του Σάβιτς (70΄) και τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες της Θέλτα και -με το παρθενικό γκολ του Μέμφις Ντεπάι- πήρε πολύτιμη νίκη στην έδρα της Θέλτα (1-0), σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της La Liga.

Ο Ιάγκο Ασπας είδε τον Ομπλακ να σώζει πάνω στη γραμμή με διπλή προσπάθεια το πλασέ του στο 57΄, το απευθείας φάουλ του ίδιου παίκτη στο 71΄ (στη φάση της αποβολής του Σάβιτς, που ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Σεφέροβιτς) «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι και στο 85΄ ο Ομπλακ έσωσε «ως δια μαγείας» το αυτογκόλ του Ρεϊνίλντο.

Αφού γλίτωσε από όλα αυτά, η Ατλέτικο βρήκε από το… πουθενά το γκολ στο 88΄, όταν μετά από κόντρα σε σουτ του Καράσκο, ο Ντεπάι επωφελήθηκε και από κοντά χάρισε τη νίκη στους «ροχιμπλάνκος», που εδραιώνονται στην προνομιούχο τέταρτη θέση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις