Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Ο Τζουντ Μπέλινγκαμ έφερε το 3/3 στη La Liga

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Ο Τζουντ Μπέλινγκαμ έφερε το 3/3 στη La Liga
Reuters

Για τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος, ο Τζουντ Μπέλινγκαμ σκόραρε για την Ρεάλ Μαδρίτης και της έδωσε δύσκολο “διπλό” επί της Θέλτα (1-0) και το… απόλυτο 3/3 στη φετινή La Liga, με όλα τα ματς να είναι εκτός έδρας. Πριν το γκολ της νίκης, ο Ροδρίγο απέτυχε να νικήσει τον Βιγιάρ σε εκτέλεση πέναλτι κι έκανε τον Κάρλο Αντσελότι να. “εκραγεί” στον πάγκο των “μερένγκες”.

Ο Τζουντ Μπέλινγκαμ είναι το πρόσωπο των πρώτων αγωνιστικών της La Liga, για την Ρεάλ Μαδρίτης . Ο Άγγλος “λύτρωσε” τους “μερένγκες” στην έδρα της Θέλτα (1-0) κι έφερε το 3/3 στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, φτάνοντας τα τέσσερα γκολ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την τρίτη της φετινή εκτός έδρας νίκη στη La Liga, με τον νεαρό Άγγλο να σκοράρει στο 81′, με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η Θέλτα κατάφερε να σκοράρει στο 4′ με τον Λάρσεν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το VAR, για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 69′. Ο Μπέλινγκαμ έβγαλε υπέροχη κάθετη, ο Βιγιάρ ανέτρεψε τον Ροδρίγο, ο διαιτητής έδωσε π΄’εναλτι, αλλά ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρε, κάνοντας έξαλλο τον Κάρλο Αντσελότι (ο τηλεοπτικός φακός “έπιασε” τον εκνευρισμό του στον πάγκο).

Να αναφέρουμε ότι με το γκολ που σημείωσε στο Βίγκο, ο Μπέλινγκαμ έγινε ο πρώτος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από τον Γουέσλι Σνάιντερ (2007) που βρίσκει δίχτυα και στις τρεις πρώτες συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις