Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4: Άνετο πέρασμα από το «Μπαλαΐδος»

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4: Άνετο πέρασμα από το «Μπαλαΐδος»
Reuters

Έναν… υγιεινό περίπατο έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Θέλτα (4-1) έχοντας διαφορετικούς σκόρερ και χαμένη εκτέλεση πέναλτι στα τελευταία λεπτά του αγώνα στο “Μπαλαΐδος”.

Λίγες ώρες μετά την πώληση του Κασεμίρο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε… ανεπηρέαστη (Ορελιέν Τσουαμενί και Εντουαρντό Καμαβινγκά στάθηκαν δίπλα στον Μόντριτς, στην τριάδα του κέντρου) και έκανε το 2x2 στη La Liga με το εντυπωσιακό 4-1 μέσα στην έδρα της Θέλτα.

Μόλις στο 10′ η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τάπια και ο Μπενζεμά εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1. Ωστόσο, η Θέλτα κέρδισε και αυτή πέναλτι στο 22′ και είδε τον Άπας να ισοφαρίζει σε 1-1.

H «βασίλισσα» πίεσε στην επανάληψη και στο 56’ ο Μόντριτς έβγαλε την μπαλιά στον Βινίσιους που έφυγε μόνος από το κέντρο, απέφυγε και τον Μαρτσεσίν και πλάσαρε για το 1-3. Μάλιστα στο 66’ η Ρεάλ έφυγε και πάλι στην κόντρα, ο Τσουαμενί άφησε δεξιά στον Βαλβέρδε που με όμορφο σουτ έκανε το 1-4. Στο 85’ η ομάδα του Αντσελότι κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Αζάρ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μαρτσεσίν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις