Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε οπαδικό επεισόδιο πριν το ΠΑΟΚ – Άγιαξ

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε οπαδικό επεισόδιο πριν το ΠΑΟΚ – Άγιαξ

Στην ταυτοποίηση τριών οπαδών για εμπλοκή σε επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη πριν από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στις 5 Αυγούστου του 2019 προχώρησαν οι αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, την παραμονή της ευρωπαϊκής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ‘Αγιαξ, οι τρεις κατηγορούμενοι, ελληνικής καταγωγής (ηλικίας 34, 27 και 31 ετών), επιτέθηκαν σε τέσσερις οπαδούς της ολλανδικής ομάδας οι οποίοι είχαν μεταβεί στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν την προπόνηση του «Αίαντα».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, επιβαίνοντας σε δύο δίκυκλα και μετά από καταδίωξη, ακινητοποίησαν 30χρονο, σήμερα, Ολλανδό, τον οποίο αφού χτύπησαν με σιδερογροθιά τού απέσπασαν το τσαντάκι του.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη (από κοινού αυτές οι δύο πράξεις), όπως επίσης για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και της νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται και τέταρτο πρόσωπο.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και το επόμενο διάστημα θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις