Δευτέρα, 3 Ιουν.
31oC Αθήνα

Θετικό… πρόσημο στο τεστ του Ηρακλή με Φιορεντίνα (VIDEO)

Θετικό… πρόσημο στο τεστ του Ηρακλή με Φιορεντίνα (VIDEO)

Ο “Γηραιός” έχασε με 2-1 από τη Φιορεντίνα σε φιλικό στο Μοντεκατίνι, δείχνοντας όμως αρκετά καλά στοιχεία

Οι “κυανόλευκοι” είχαν πολύ καλή απόδοση απέναντι στη Φιορεντίνα και παρά την ήττα με 2-1, το πρόσημο ήταν θετικό.

Μια αμυντική ολιγωρία στο 18’ επέτρεψε στον Κάλινιτς να κάνει ιδανικό ντεμπούτο και νικώντας με δεύτερη προσπάθεια τον Περνίς, ν’ ανοίξει το σκορ. Η έξοχη μπαλιά του Τσιλιανίδη όμως κι ένα υποδειγματικό τελείωμα του Περόνε σφράγισαν τη γρήγορη απάντηση του Ηρακλή (22′)

Τρία λεπτά αργότερα, οι Ιταλοί πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ με το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε ο Ιλισιτς. Στο 31’ ο Κάλινιτς κέρδισε το πέναλτι από τον Μπαρτολίνι, όμως ο Σλοβάκος πορτιέρε έπεσε σωστά στη γωνία του και απέκρουσε το πέναλτι του Φερνάντες.

Ο Ηρακλής στο 47’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Κυριακίδης βρήκε στον κενό χώρο τον Περόνε, με τον Αργεντινό να αποφεύγει τον Σέπε, αλλά το πλασέ του να στέλνει την μπάλα άουτ.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (Πάουλο Σόουζα): Σέπε (67’ Λετσερίνι), Τόμοβιτς, Μπακαντούρ (53’ Αστόρι), Χέγκαζι (46’ Μπερναντέφσκι), Βετσίνο, Μάριο Σουάρεζ, Τζιλμπέρτο, Ματίας Φερνάντεζ (68’ Ντιακατέ), Ίλισιτς (69’ Ιακοβένκο), Κάλινιτς (80’ Μπάνγκου), Πασκουάλ.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς (80’ Γιαννίκογλου), Μπουκουβάλας (80’ Βέλλιος), Καρλίτος (46’ Σαραμαντάς), Στάμου (64’ Ζιαμπάρης), Μπαρτολίνι (80’ Κάσσος), Ιντζόγλου (76’ Μακρής), Λάζαρ (64’ Πουρτουλίδης), Κυριακίδης (76’ Μπουλούτ), Τσιλιανίδης (64’ Πασάς), Ρομάνο (64’ Ζαμπάζης), Περόνε (64’ Λουκίνας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε