Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Θετικός στον κορονοϊό ο Μιλιβόγεβιτς – Ανησυχία στον Ολυμπιακό

Θετικός στον κορονοϊό ο Μιλιβόγεβιτς – Ανησυχία στον Ολυμπιακό

Ο κορονοϊός “χτύπησε” και την Εθνική Σερβίας. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς βρέθηκε θετικός κατά την παρουσία του στην εθνική του ομάδα, γεγονός που προκαλεί ανησυχία και στον Ολυμπιακό, καθώς στην αποστολή των Σέρβων βρίσκεται και ο Ραντζέλοβιτς.

Σε τεστ που έγιναν την Τρίτη, ο Μιλιβόγεβιτς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομοσπονδία της Σερβίας. Το κακό είναι ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού προπονούταν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, μιας και ο Μιλιβόγεβιτς προπονήθηκε μαζί με τον Ραντζέλοβιτς.

“Μετά τα προγραμματισμένα τεστ τη Δευτέρα, ύστερα από την άφιξη των ποδοσφαιριστών της εθνικής ομάδας της Σερβίας στη Στάρα Πάζοβα, επιβεβαιώθηκε ότι ο αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας Λούκα Μιλιβόγεβιτς βρέθηκε θετικός στον ιό COVID-19. Σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανόνες και τα πρωτόκολλα της UEFA ο Μιλιβόγεβιτς αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο και θα μείνει στη Σερβία, σε κατ’ οίκον απομόνωση”, αναφέρει η ομοσπονδία της Σερβίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις