Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θωμάς Μαύρος: Κοσμοσυρροή στην OPAP Arena για το θρύλο της ΑΕΚ

Θωμάς Μαύρος: Κοσμοσυρροή στην OPAP Arena για το θρύλο της ΑΕΚ
Eurokinissi

Άνθρωποι κάθε ηλικίας βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (07.01) στην μπουτίκ της ΑΕΚ, στην OPAP Arena για τον Θωμά Μαύρο και τις συλλεκτικές φανέλες που παρουσίασε.

Πάνω από 3.000 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στην OPAP Arena, σχημάτισαν μεγάλη ουρά και περίμεναν υπομονετικά, για να μπουν στην μπουτίκ που φιλοξενείται στο γήπεδο της Ένωσης και να δουν από κοντά το Θωμά Μαύρο.

Στην εκδήλωση ήταν διαθέσιμες δύο συλλεκτικές φανέλες από το ένδοξο παρελθόν του μεγάλου σκόρερ, αλλά και η σειρά με lifestyle ρούχα που σχεδιάστηκαν προς τιμήν του!

Ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ υπέγραψε αμέτρητα αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους φιλάθλους. Δίπλα στον Θωμά Μαύρο βρέθηκαν οι παλαίμαχοι της Ένωσης, Βασιλόπουλος, Καραγκιοζόπουλος, Γεωργιάδης, Καραφέσκος και Γεωργαμλής. Ο σπουδαίος επιθετικός του παρελθόντος ήταν εμφανώς συγκινημένος από την ανταπόκριση ου κόσμου και τα λόγια που άκουγε.

Να σημειωθεί πως οι 2.000 φανέλες που είχαν τεθεί προς διάθεση σήμερα, εξαντλήθηκαν, μέσα σε μιάμιση ώρα από την επίσημη έναρξη της εκδήλωσης!

Οι φανέλες πολύ σύντομα θα είναι ξανά στην διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ, όμως για σήμερα δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν περισσότεροι φίλοι της ομάδας” αναφέρουν οι “κιτρινόμαυροι”, σε ενημέρωσή τους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις