Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Θριαμβευτής ΠΑΣ! Ο Κόντε της… Ηπείρου διέλυσε την ΑΕΛ

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Ήταν χάρμα οφθαλμών! Ο ΠΑΣ έπιασε εκπληκτική απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, δεν βρήκε αντίσταση από την ΑΕΛ, την οποία και “σκόρπισε” με 4-0 μέσα στους “Ζωσιμάδες”. Χατ – τρικ ο Κόντε.

Ο ΠΑΣ επέστρεψε σχεδόν μετά από ένα μήνα στην αγωνιστική δράση, αλλά αυτό δεν φάνηκε. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κόντε, οι Γιαννιώτες έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και διέλυσαν την ΑΕΛ με 4-0.

Οι φίλοι του ΠΑΣ υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τον Άγγελο Αναστασιάδη, που στο παρελθόν κάθισε στον πάγκο της ομάδας, αλλά οι παίκτες των γηπεδούχων μπήκαν με τον… σωστό τρόπο στην αναμέτρηση. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 10′ έφτασε στο 1-0. Μετά από γύρισμα του Γιάκου, ο Καβουσάκης έκανε κακή έξοδο, έστειλε την μπάλα πάνω στον Κόντε, ο οποίος πλασάρει εύστοχα στην κενή εστία!

Η ΑΕΛ εμφάνισε αμυντική… διάθεση, πέρα από τη φάση του 14′ όπου ο Ναζλίδης είδε τον Τζημόπουλο να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ και να μην τον αφήνει να κάνει την κοντινή προβολή. Άξιο αναφοράς πως στο 15′ είχαμε ένταση στις εξέδρες, αφού οπαδοί του ΠΑΣ βρήκαν κάποιους της ομάδας της Λάρισας και προσπάθησαν να τους βγάλουν εκτός γηπέδου. Οι τόνοι έπεσαν με την παρουσία της αστυνομίας.

Οι Γιαννιώτες συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι και στο 28′ διαμόρφωσαν το 2-0 του ημιχρόνου. Ο Κόντε πάσαρε στον Γιάκο, ο οποίος προσποιήθηκε ότι θα σουτάρει έξω από την περιοχή, αποφεύγοντας έτσι 4 (!) αντιπάλους. Ο παίκτης των γηπεδούχων μπήκε στην περιοχή και με αριστερό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η νίκη για τους γηπεδούχους “σφραγίστηκε” στο 52′. Μετά από εξαιρετική αντεπίθεση, ο Ζάιρο απέφυγε δύο παίκτες, έβγαλε στον Κόντε ο οποίος νίκησε στο τετ-α-τετ τον Καβουσάκη. Ο Ισπανός επιθετικός βρέθηκε σε εκπληκτική βραδιά και στο 75′ έκανε χατ-τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε