Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Θρίαμβος για Πλατανιά με “τριάρα” στον Ατρόμητο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Πιάνοντας εντυπωσιακή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πλατανιάς επικράτησε εντός έδρας του Ατρόμητου με το επιβλητικό 2-0 και επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 μήνες! Τους 14 βαθμούς έφτασαν οι Κρητικοί, στους 17 έμειναν οι Περιστεριώτες. Γκολάρα το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων.

Βαθμολογική ανάσα για τον Πλατανιά, που επικράτησε εντός έδρας του Ατρόμητου με 3-0, υποχρεώνοντας έτσι τους Περιστεριώτες να ηττηθούν εκτός έδρας για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο.

Παρά το κρύο στην ατμόσφαιρα και τις άδειες εξέδρες, οι δυο ομάδες έδειξαν διάθεση για.. καλή μπάλα. Τόσο ο Πλατανιάς όσο και ο Ατρόμητος έπιασαν καλό ρυθμό, κυκλοφόρησαν όμορφα την μπάλα και προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί.

Στο 17 όμως ο Παράσχος αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του -ο Γκνιάτιτς έγινε αναγκαστική αλλαγή με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο- με τον Μενδρινό να τον αντικαθιστά. Το 45λεπτο κύλησε με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερη κατοχή μπάλας, τους φιλοξενούμενους να φτάνουν πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή και με τις… ευκαιρίες να απουσιάζουν!

Οι πρώτες και ταυτόχρονα μεγάλες φάσεις στο ματς ήρθαν με την έναρξη της επανάληψης, από τον Πλατανιά. Στο 50′ ο Γκορμπούνοφ απομάκρυνε με το πόδι το σουτ του Γουνδουλάκη, ενώ στο επόμενο λεπτό ο αρχηγός του Πλατανιά -από το ύψος της μικρής περιοχής- δεν πλασάρε καλά, με τον Λευκορώσο πορτιέρε να αποκρούει και πάλι.

Οι Κρητικοί συνέχισαν να πιέζουν και η υπεροχή τους έπιασε τόπο, αφού μέσα σε δυο λεπτά ¨κλείδωσαν” τη νίκη. Στο 68′ ο Καρυπίδης -με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά- πέρασε την μπάλα πάνω απ’ τον Γκορμπούνοφ και ο διαιτητής θεώρησε πως ο Μπρίτο δεν πρόλαβε να διώξει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή και έδειξε σέντρα (1-0). Στο 70′ ο Γιακουμάκης δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να κάνει το 2-0

Οι γηπεδούχοι όμως φύλαγαν το… καλύτερο για το τέλος. Στο 84′ ο Ντίνας έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Γιακουμάκης έπιασε τρομερό βολ πλανέ από το ύψος του πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης, Κάργας, Βάντερσον ? Γκνιάτιτς (22? λ.τρ. Μενδρινός), Μουνάφο, Αποστολόπουλος (67? Ντίνας), Γουνδουλάκης, Μανούσος, Γιακουμάκης (84? Πριντέτα)
 
Ατρόμητος (Γ. Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα, Κεϊτά (59? Ζησόπουλος), Λημνιός (82? Μπαστακός), Τόνσο, Μπρίτο (71? Βασιλείου), Παπαδόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε