Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Θρίλερ με τις εκλογές της ΕΟΕ! Το ΣτΕ τις ακύρωσε

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το ΣτΕ ακύρωσε τις εκλογές που διενεργήθηκαν στην Ε.Ο.Ε. κάνοντας δεκτή την προσφυγή της πλευράς Κούβελου, που ήταν το αντίπαλο δέος του Σπύρου Καπράλου.

Το Νewsit.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ε.Ο.Ε. κ. Καπράλο, ο οποίος δήλωσε άγνοια και τόνισε ότι περιμένει να ενημερωθεί, όπως και με τον Δημήτρη Διαθεσόπουλο που βρίσκεται στη Βουδαπέστη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, ο οποίος στήριξε την πλευρά Κούβελου τόνισε: «Εμείς τους τα λέγαμε ότι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δικαιωθήκαμε καθ’ ολοκληρίαν από το ΣτΕ!», τόνισε ο κ. Διαθεσόπουλος και ερωτηθείς αν θα έχουμε νέες εκλογές τώρα απάντησε: «Δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα… Εκκρεμούν και άλλα δικαστικά θέματα. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με κάποιους από τους εκπροσώπους των ομοσπονδιών στις εκλογές».

Συνολικά, 13 ομοσπονδίες προσέφυγαν στο ακυρωτικό δικαστήριο θέλοντας να προσβάλλουν τη νομιμότητα της διαδικασίας και δικαιώθηκαν. Ως εκ τούτου, αναμένεται να έχουμε και πάλι εκλογές με ερωτηματικό αν θα μπορέσει να ψηφίσει η νέα διοίκηση του τζούντο, καθώς η προηγούμενη δεν είχε τέτοιο δικαίωμα, ενώ είχαν αποκλειστεί από την Ολομέλεια οι νέες ομοσπονδίες καράτε και αναρρίχησης. Για τις δύο τελευταίες έγινε η προσφυγή στο ΣτΕ. 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε