Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Θύμα άγριας ληστείας ο Ομπαμεγιάνγκ: Τον χτύπησαν και τον απείλησαν με όπλο

Θύμα άγριας ληστείας ο Ομπαμεγιάνγκ: Τον χτύπησαν και τον απείλησαν με όπλο

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, η οποία έζησε εφιαλτικές στιγμές στο σπίτι της το πρωί της Δευτέρας (29/8).

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, έπεσε θύμα άγριας ληστείας στο σπίτι του. Όπως μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ, τα οποία επικαλούνται πηγές της αστυνομίας, τέσσερις ένοπλοι άνδρες μπούκαραν στο σπίτι του Γκαμπονέζου επιθετικού των Καταλανών.

Οι ληστές μπήκαν από τον κήπο, χτύπησαν τον ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια, με την απειλή όπλου, ζήτησαν από τον Ομπαμεγιάνγκ και τη σύντροφο του να ανοίξουν τις θυρίδες ασφαλείας με τα κοσμήματα.

Οι δράστες πήραν τα κοσμήματα και εξαφανίστηκαν με ένα λευκό Audi A3. Οι αρχές αναζητούν τους ληστές, την ώρα που ο Ομπαμεγιάνγκ και η σύντροφος του προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτης της Μπαρτσελόνα γίνεται θύμα ληστείας, καθώς πριν λίγες μέρες άγνωστοι είχαν επιτεθεί στον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έξω από το προπονητικό κέντρο των Καταλανών και του έκλεψαν το ρολόι του, το οποίο κόστιζε 70 χιλιάδες ευρώ.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις