Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Θύμα ένοπλης ληστείας άσος της Ρόμα – «Είμαστε σοκαρισμένοι, αλλά ευτυχώς καλά»

Θύμα ένοπλης ληστείας άσος της Ρόμα – «Είμαστε σοκαρισμένοι, αλλά ευτυχώς καλά»
ΦΩΤΟ Reuters

Ένοπλοι διαρρήκτες εισέβαλλαν στο σπίτι του άσου της Ρόμα, Κρις Σμόλινγκ, τσα ξημερώματα του Σαββάτου (17/4) αφαιρώντας κοσμήματα αξίας και χρηματικό ποσό και προκαλώντας αναστάταωση και σοκ στην οικογένεια του Άγγλου.

Ο αμυντικός της Ρόμα, Κρις Σμόλινγκ, δήλωσε ότι κανένας από την οικογένειά του δεν είναι τραυματισμένος, μετά την ένοπλη ληστεία, από διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι του στη Ρώμη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Τρεις άνδρες μπήκαν στο σπίτι του Σμόλινγκ τα ξημερώματα, και ανάγκασαν τον 31χρονο να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και να παραδώσει τρία ρολόγια Rolex, κοσμήματα και περίπου 300 ευρώ σε μετρητά, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA και την εφημερίδα Corriere dello Sport. Η σύζυγός του, ο γιος, η μητέρα και ένα άλλο μέλος της οικογένειας βρισκόταν στο σπίτι που είναι στα νότια της πόλης, σύμφωνα με πηγή κοντά στο θέμα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τις καλές ευχές και την υποστήριξή σας. Η οικογένειά μου, αν και πολύ σοκαρισμένη, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε», ανέφερε σήμερα ο Σμόλινγκ, προσθέτοντας ότι ελπίζει οι διαρρήκτες να «μπορούν να βρουν έναν πιο ουσιαστικό τρόπο για να ζήσουν τη ζωή τους χωρίς να προκαλέσουν τέτοια ζημιά και δυσφορία σε άλλους», δήλωσε σχετικά ο ΣΜόλινγκ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις