Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Στέρλινγκ μέσω Instagram

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Στέρλινγκ μέσω Instagram
Reuters

Κάποιοι δεν θα βάλουν ποτέ μυαλό. Παρά την προσπάθεια που γίνεται, κατά των ρατσιστικών και διαδικτυακών επιθέσεων προς ποδοσφαιριστές, ο Ραχίμ Στέρλινγκ έπεσε για μια ακόμα φορά θύμα τέτοιας συμπεριφοράς.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ, δέχθηκε ρατσιστική επίθεση μέσω μηνύματος στο Instagram, πριν συμπληρωθούν καλά-καλά 48 ώρες από το τέλος του μποϊκοτάζ των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης απ’ τους φορείς και τις ομάδες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η τραγική αυτή συμπεριφορά σε βάρος του Άγγλου επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (04/05), λίγο μετά τηνβ πρόκριση των «πολιτών» επί της Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Champions League.

Ένας εκπρόσωπος του Facebook (έχει υπό τον έλεγχό του το Instagram), δήλωσε την Τετάρτη (05/05), ότι η εταιρεία είχε αφαιρέσει το σχόλιο του οπαδού και είχε λάβει μέτρα εναντίον του υπευθύνου λογαριασμού.

«Η ρατσιστική κακοποίηση προς τον Ραχίμ Στέρλινγκ είναι απαράδεκτη και δεν θέλουμε τέτοιες ενέργειες στο Instagram. Κανένα πρόβλημα δεν λύνεται απ’ τη μία μέρα στην άλλη, αλλά δεσμευόμαστε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να διατηρήσουμε την κοινότητά μας ασφαλή από τέτοιου είδους επιθέσεις,» κατέληξε ο εκπρόσωπος της εταιρίας.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις