Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Θύμισε Μπέρκαμπ – Νταμπίζα η γκολάρα του Αμίρι στο Άιντραχτ – Λεβερκούζεν (video)

Θύμισε Μπέρκαμπ – Νταμπίζα η γκολάρα του Αμίρι στο Άιντραχτ – Λεβερκούζεν (video)

Μπορεί η Μπάγερ Λεβερκούζεν να ηττήθηκε στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-1), αλλά το γκολ που σημείωσε ο Αμίρι για τους φιλοξενούμενους διεκδικεί –από τώρα- τον τίτλο του πιο… εμπνευσμένου για το 2021. Θύμισε σε όλους το τροmερό «παστέλι» του Ντένις Μπέρκαμπ πάνω σε άμυνα του Νίκου Νταμπίζα.

Γκολ… ποίημα. Από αυτά που μένουν στην ιστορία και στις μνήμες μας. Ο Ναντίμ Αμιρί της Λεβερκούζεν άνοιξε το σκορ μέσα στη Φρανκφούρτ, με ντρίμπλα αλά Ντένις Μπέρκαμπ στον Νίκο Νταμπίζα και τελείωμα της φάσης με τακουνάκι (!).

Το τέρμα όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του, αφού η Άιντραχτ πέτυχε την ανατροπή (2-1, με την ισοφάριση να έρχεται με αυτογκόλ). Η Μπάγερ έχασε έτσι… έδαφος, στην προσπάθεια της να πιάσει την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου.

Σε άλλα ματς στην Bundesliga,  η Κολονία έχασε με 1-0 από την Άουγκσμπουργκ στο «Ράιν Ενεργκί Στάντιον», με τον Ιάγκο να σημειώνει στο 77’ το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Οι «τράγοι» έμειναν για τρίτο σερί ματς δίχως νίκη και πλέον είναι – μόλις – στο +5 από την προτελευταία Μάιντς. Ο Δημήτριος Λημνιός πέρασε ως αλλαγή στο 82′, ωστόσο δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του.

Ένα γκολ του Μπριλ Εμπολό στάθηκε αρκετό για να πάρει η Γκλάντμπαχ τη νίκη επί της Αρμίνια Μπίλεφελντ στη «Σούκο Αρίνα». Τα «πουλάρια» του Μάρκο Ρόζε κυριάρχησαν, είχαν και δοκάρι κι εν τέλει έφτασαν δίκαια στο «τρίποντο» με το τέρμα του πρώην άσου της Σάλκε.

Η Ουνιόν Βερολίνου συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία, καθώς με γκολ των Σεράλντο Μπέκερ και Ταϊβό Αβονίγι στο πρώτο ημίωρο επικράτησε με 2-0 της Βέρντερ στη Βρέμη, πετυχαίνοντας τη δεύτερη διαδοχική νίκη της. Η Φράιμπουργκ, από την πλευρά της, έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες μετά το νικηφόρο πέρασμα με σκορ 3-1 από την «Πρι Ζέρο Αρίνα». Όσο για τη Χόφενχαϊμ, γνώρισε την τρίτη ήττα τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, απόρροια των πολλών απουσιών.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις