Φαίνεται πως αυτές οι ημέρες δεν είναι καλές για τους Λονδρέζους… Ο Μουσταφά Οζίλ κατείχε θέση γενικού διευθυντή στην “Ozil Marketing GmbH” μέχρι να τον απολύσει ο γιος του Μεσούτ και τώρα ο πατέρας του διεθνή άσου της Άρσεναλ, κατέθεσε μήνυση στο παιδί του για διαφυγόντα κέρδη ύψους 630.000 ευρώ!
Ο Μεσούτ όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια… Απαίτησε την επιστροφή δανείου που είχε πάρει ο πατέρας του ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ και ζήτησε την επιστροφή του εταιρικού αυτοκινήτου που είχε παραχωρηθεί στον μπαμπά Μουστάφα.
Οι δύο πλευρές εντέλει δεν κατέληξαν στα δικαστήρια καθώς τα βρήκαν με συμβιβασμό και το πόστο του Μουσταφά, θα το αναλάβει ο άλλος του γιος και αδερφός του Μεσούτ, Μουτλού.
Τα οικογενειακά… τραβήγματα του Οζίλ προστέθηκαν στη μουρμούρα του Λούκας Ποντόλσκι για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα: “Δεν είμαι χαρούμενος με την κατάσταση αυτή την στιγμή, θα ήταν λάθος αν έλεγα ότι είμαι. Ακόμη διασκεδάζω παίζοντας ποδόσφαιρο, αλλά όταν το ανταγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχει, τότε δεν είμαι χαρούμενος. Πρέπει να σκεφτώ τι θα γίνει τον χειμώνα και θα μιλήσω με τον σύλλογο. Δεν υπήρχαν προσφορές το καλοκαίρι. Στο ποδόσφαιρο δεν ψάχνεις απλά για έναν σύλλογο, αλλά πρέπει να δεις τι υπάρχει”.