Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι μετριοφροσύνη! Ιμπραΐμοβιτς: “Κατέκτησα την Ευρώπη όπως ο Ναπολέων”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Άφησε άφωνο τον δημοσιογράφο με τη δήλωση του. Είναι γνωστό πως ο Ιμπραΐμοβιτς έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, αλλά πολλές φορές… ξεπερνά τα όρια και δείχνει πως η ένοια “μετριοφροσύνη” δεν τον αφορά.

Η σουηδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως θα τοποθετήσει άγαλμα του Zλάταν Ιμπραϊμοβιτς έξω από την “Friends Arena” της Στοκχόλμης ύψους 2.7 μέτρων, για να τιμήσει τον διάσημο επιθετικό, οποίος κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς στη χώρα του για 10η διαδοχική χρονιά.

Ο 36χρονος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μεγάλη αυτή τιμή και στις δηλώσεις του… ξέφυγε εντελώς, συγκρίνοντας τον εαυτό του με τον Ναπολέοντα!

“Οπως ο Ναπολέων, έτσι κι εγώ έχω κατακτήσει όλη την Ευρώπη, κάθε χώρα που έχω αγωνιστεί”, τόνισε σχετικά αφήνοντας, προφανώς άφωνο, το δημοσιογράφο της σουηδικής εφημερίδας “Aftonbladet” και συνέχισε με τον ίδιο στόμφο, πως μετά την Ευρώπη έχει σκοπό να κατακτήσει και την άλλη άκρη του Ατλαντικού, τις Ηνωμένες Πολιτείες, κάτι που δεν …μπόρεσε να κάνει ο Ναπολέοντας…

“Κάποια στιγμή θα περάσω και τον Ατλαντικό για να κατακτήσω και την Αμερική”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκκεντρικός διάσημος άσος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε