Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Η πεντάρα του Ολυμπιακού κι οι αντιδράσεις για τον αετό της Αλβανίας

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με καλή ψυχολογία θα αντιμετωπίσει την ο Ολυμπιακός, που χωρίς να πιεστεί νίκησε εύκολα τον ΠΑΣ Γιάννινα με 5-1 στην 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ κι έκανε το 5Χ5 στο πρωτάθλημα.

Δείτε το live.

Ο ΠΑΣ ήταν συνεπής με τις υποχρεώσεις του στην άμυνά του, μέχρι τα μισά του πρώτου ημιχρόνου… Επειτά ήταν ανήμπορος να αντιδράσει στην επιθετική “καταιγίδα” των “ερυθρόλευκων” που κατάφεραν να νικήσουν τους Ηπειρώτες με πέντε γκολ στην έδρα τους, για πρώτη φορά μετά το 1983, όταν τότε είχε πετύχει χατ – τρικ ο Νίκος Αναστόπουλος.
Οι “ερυθρόλευκοι” πέτυχαν τα δύο πρώτα τους γκολ μέσα σε διάστημα ενός λεπτού. Στο 31′ η μπάλα έφτασε στον -εκπληκτικό στον αγώνα- Κασάμι μετά την προσπάθεια του Μιχαήλ να διώξει στην ντρίμπλα του Ιντέγιε… Ο διεθνής Ελβετός σούταρε με το δεξί και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Βελλίδη. Στο 32′ ο έτερος πρωταγωνιστής του αγώνα, Τζίμι Ντουρμάζ έκανε γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από δυο αμυντικούς του ΠΑΣ, ο Φορτούνης βρέθηκε στην πορεία της και με δεξί πλασέ από κοντά έγραψε το 2-0. Το 3-0 δεν άργησε για τον Ολυμπιακό. Εγινε στο 42′ όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη, ο Μποτία πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με καρφωτή κεφαλιά τράνταξε τα δίχτυα του Βελλίδη.
Οι Πειραιώτες, ναι μεν προσπαθούσαν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων, αλλά ποια ομάδα αρνείται τα γκολ; Καμία. Ετσι, στο 52′ έγινε το 4-0 για τον Ολυμπιακό… Ηθελε να σκοράρει ο Φορτούνης, αλλά χρεώθηκε το αυτογκόλ ο Τζημόπουλος. Ο Ιντέγιε έκανε παράλληλη πάσα για τον Φορτούνη, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και… προοριζόταν για γκολ. Ο Τζημόπουλος προσπάθησε να ανακόψει την πορεία της και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 71′ ο Σκόνδρας ανέτρεψε τον Μαζουακού και στο 72′ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι ο Ντουρμάζ για το 5-0.

Ο αετός της Αλβανίας

Ομως, είχε γκολ και ο Λίλα… Στο 86′ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή με το δεξί διαμόρφωσε το τελικό 5-1. Μετά το γκολ ακολούθησε ο αλά Κασάμι πανηγυρισμός του, σχηματίζοντας με τα χέρια του το σύμβολο του αλβανικού αετού. Γι’ αυτό το λόγο άκουσε αποδοκιμασίες ο παίκτης του ΠΑΣ. Υπενθυμίζουμε ότι με τον ίδιο τρόπο, στο ίδιο γήπεδο, είχε πανηγυρίσει πέρυσι το γκολ του στη Γιουβέντους ο “ερυθρόλευκος” Κασάμι.
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μαζουακού, Μποτία, Σιόβας, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (58′ Ερνάνι), Ντουρμάζ, Σεμπά (76′ Κολοβός), Ιντέγε (58’Φινμπόγκασον)
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Τζημόπουλος (66′ Κοζορώνης), Μανιάς, Μιχαήλ, Τσουκαλάς (77′ Γιάκος), Μπέριος (58′ Σκόνδρας), Ακόστα, Λίλα, Στρούνα, Τσάβες, Ναδάλες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε