Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Το NBA έρχεται στην Ευρώπη: Μπουλς – Πίστονς στο Παρίσι τον Ιανουάριο

Το NBA έρχεται στην Ευρώπη: Μπουλς – Πίστονς στο Παρίσι τον Ιανουάριο

Τρία χρόνια μετά το πρώτο παιχνίδι κανονικής περιόδου που διεξήχθη στο Παρίσι, το NBA ανακοίνωσε σήμερα ότι θα επιστρέψει στη γαλλική πρωτεύουσα γι’ ακόμη ένα ματς της regular season.

Οι Σικάγο Μπουλς και οι Ντιτρόιτ Πίστονς θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο του NBA Paris Game 2023, το οποίο θα διεξαχθεί στην “Accor Arena” στις 19 Ιανουαρίου 2023.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι το τρίτο για τους «ταύρους» στο Παρίσι, καθώς οι Μπουλς έχουν δώσει δύο αγώνες προετοιμασίας στη γαλλική πρωτεύουσα το 1997. Τ

ότε είχε διεξαχθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο, το οποίο ήταν παλιότερα γνωστό ως «Παλέ ντε Μπερσί», το McDonald’s Open με τη συμμετοχή και του -πρωταθλητή Ευρώπης τότε- Ολυμπιακού, ο οποίος αντιμετώπισε τον Μάικλ Τζόρνταν και την… παρέα του.

Αντίθετα, ο αγώνας του Ιανουαρίου θα είναι ο πρώτος στο Παρίσι για τους Πίστονς, οι οποίοι ωστόσο έχουν δώσει αγώνες κανονικής περιόδου στο Λονδίνο (2013) και το Μεξικό (2019).

Υπενθυμίζεται ότι το NBA επιστρέφει στην Ευρώπη για αγώνα regular season μετά τον Ιανουάριο του 2020, όταν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχαν τεθεί στο Παρίσι αντιμέτωποι με τους Σάρλοτ Χόρνετς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις