Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Το Αμβούργο έζησε το απόλυτο… δράμα τη στιγμή που η Στουτγκάρδη επέστρεψε στην Bundesliga (video)

Το Αμβούργο έζησε το απόλυτο… δράμα τη στιγμή που η Στουτγκάρδη επέστρεψε στην Bundesliga (video)

Ένα γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων έθεσε νοκ άουτ το Αμβούργο από την υπόθεση άνοδο στην Bundesliga, εκεί όπου επέστρεψε πανηγυρικά η Στουτγκάρδη -μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας στη Γερμανία- επικρατώντας με 0-6 εκτός έδρας της Νυρεμβέργης.

Το γκολ του Κερσχμπάουερ στο 90’+5′ έστειλε στην… κόλαση το Αμβούργο, το οποίο πλέον ελπ΄’ιζει σε ένα θαύμα για να προλάβει τα μπαράζ ανόδου στη Bundesliga. Αντιθέτως η σημερινή του αντίπαλος Χάιντενχάιμ, με αυτή τη νίκη (2-1 με ανατροπή) έχει τον πρώτο λόγο για να βρεθεί εκεί μέσω της 3ης θέσης, όπου βρίσκεται με 55 βαθμούς, έναντι 53 του Αμβούργου.

Σήμερα (21/6) πάντως μία άλλη ιστορική ομάδα της Γερμανίας επέστρεψε και μαθηματικά στα σαλόνια της Bundesliga, αφού η Στουτγκάρδη επικράτησε με το εμφατικό 0-6 στην έδρα της Νυρεμβέργης και εκμεταλλεύτηκε το “σοκ” που υπέστη το Αμβούργο, αφού “καπάρωσε” και μαθηματικά την 2η θέση με 58 βαθμούς. Πρώτη και ήδη στην Bundesliga της επόμενης σεζόν είναι η Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις