Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Το come out της Ντάρια Κασάτκινα: «Είμαι γκέι» αποκάλυψε η τενίστρια και πόσταρε μια φωτογραφία

Το come out της Ντάρια Κασάτκινα: «Είμαι γκέι» αποκάλυψε η τενίστρια και πόσταρε μια φωτογραφία
ΑΠΕ

Η 25χρονη Ρωσίδα τενίστρια, Ντάρια Κασάτκινα, μίλησε… ανοιχτά σε διαδικτυακή συνέντευξή, για ένα θέμα «ταμπού» στη χώρα της, και έκανε την δική της αποκάλυψη.

Εδώ και καιρό, η Ντάρια Κασάτκινα υποστηρίζει ανοιχτά τα δικαιώματα της LGBTQ+ κοινότητας, χωρίς όμως να πει κάτι παραπάνω. Τώρα όμως, μιλώντας σε διαδικτυακή συνέντευξη του Ρώσου vloger, Βίτια Κραβτσένκο, έκανε το δικό της come out.

Η 25χρονη Ρωσίδα τενίστρια (νο 12 στην παγκόσμια κατάταξη), ρωτήθηκε για τις σκέψεις που έκανε μετά την αποκάλυψη της συμπατριώτισσας και ποδοσφαιρίστριας, Νάντια Κάρποβα,

πως είναι γκέι.

Τα σέβη μου στη Νάντια Κάρποβα, μπράβο κορίτσι μου. Χάρηκα για εκείνη, αλλά και άλλους ανθρώπους, ειδικά για κορίτσια που έπρεπε να το μάθουν αυτό. Τους έδωσε δύναμη σίγουρα. Όχι μόνο βοήθησε τη Νάντια αυτό το come out, παίρνοντας από το.. στήθος της ένα βάρος, αλλά βοήθησε και άλλους», ανέφερε η Κασάτκινα.

Στην ερώτηση του Κραβτσένκο, μάλιστα, εάν έχει κοπέλα (λόγω των φημών που την ήθελαν να είναι ομοφυλόφιλη) η Κασάτκινα δεν δίστασε, απάντησε «ναι» και στη συνέχεια μίλησε ανοιχτά για το θέμα της ομοφυλοφιλίας που θεωρείται «ταμπού» στην Ρωσία.

«Ποτέ δεν το έχω πει τόσο ανοιχτά μπροστά σε κάμερα, αλλά μου αρέσει. Το να το κρύβεις τόσο καιρό είναι πολύ δύσκολο. Φυσικά, είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις πώς να το κάνεις και πόσα να πεις. Το να ζεις σε ειρήνη με τον εαυτό σου είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία και γα@@@τε όλους τους άλλους. Είναι σημαντικό για τους νέους που δυσκολεύονται με την κοινωνία και χρειάζονται υποστήριξη», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ντάρια Κασάτκινα.

Μου αρέσει να βλέπω εξοργισμένους ηλίθιους σε όλη τη Ρωσία να γκρινιάζουν για αυτό το θέμα, όλοι μπορούν να αντεπεξέλθουν, είναι ώρα υπερηφάνειας” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μετά τη συνέντευξή της μάλιστα, η πασίγνωστη Ρωσίδα τενίστρια, ανάρτησε φωτογραφία της με την αθλήτρια του Καλλιτεχνικού Πατινάζ, Νατάλια Ζαμπιγιάκο (εικάζεται ότι είναι η σύντροφός της) βάζοντας δίπλα μια καρδούλα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daria Kasatkina(@kasatkina)

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις