Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Το “διαζύγιο” με Σάχα και η αναζήτηση του… διαδόχου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι “δρόμοι” της ΑΕΚ με τον Αργεντινό τερματοφύλακα… χώρισαν και πλέον οι “κιτρινόμαυροι” θα ψάξουν για τον αντικαταστάτη του. Τα ονόματα που ακούγονται για την θέση στον “άσο”.
 
Πλέον στον “δικέφαλο” αναμένεται να μπουν σε μία διαδικασία εύρεσης τερματοφύλακα, αφού υπάρχει αμφιβολία για το αν ο Αραμπατζής μπορεί να καλύψει μόνος τη θέση του βασικού γκολκίπερ.
 
Αυτός θα ήθελαν πάρα πολύ στην ΑΕΚ για να αντικαταστήσει τον “Κινέζο”, είναι ο Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας. Το “μειονέκτημα” στην περίπτωση του είναι ότι έχει ακόμα συμβόλαιο με τους “Φαίακες” και θα χρειαστεί ένα ποσό για να αποκτηθεί.
 
Απ’ την στιγμή πάντως που οι περιπτώσεις των Γκαλίνοβιτς και Δασκαλάκη παρουσιάζουν τα δικά τους μειονεκτήματα (ηλικία για τον Κροάτη και αμφιβολία για το αν μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο για τον πρώην πορτιέρο του Εργοτέλη), η ΑΕΚ έχει στραφεί και σε άλλες λύσεις -αλλά και στην αγορά του εξωτερικού.
 
Εκτός γνώριμων ονομάτων των Γκσπούρνινγκ και Τσοντοφάλσκι, που δεν αποκλείεται να εξεταστούν, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ήδη επικοινωνήσει με μάνατζερ για να εντοπίσουν κάποιες περιπτώσεις ικανές και… ελκυστικές οικονομικά από την αγορά του εξωτερικού.
 
Δεν αποκλείεται πάντως να χρησιμοποιηθούν για μία ακόμη φορά οι γνωριμίες του Μανόλο Χιμένεθ στην Ισπανία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε