Site icon NewsIT

Το επιβλητικό κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η τρομερή poster «απάντηση» του Αλ Χόρφορντ και οι τεχνικές ποινές

10.05.2022 | 10:07
Το επιβλητικό κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η τρομερή poster «απάντηση» του Αλ Χόρφορντ και οι τεχνικές ποινές

May 7, 2022; Milwaukee, Wisconsin, USA; Boston Celtics forward Al Horford (42) shoots against Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) during the third quarter during game three of the second round for the 2022 NBA playoffs at Fiserv Forum. Mandatory Credit: Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Αλ Χόρφορντ και Γιάννης Αντετοκούνμπο συνέχισαν τη… δική τους κόντρα κατά τη διάρκεια του game 4 των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπόστον Σέλτικς.

Οι διαιτητές στο Game 4 μεταξύ Μπακς και Χιτ έδειξαν υπερβολική αυστηρότητα, σε μια φάση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά από ένα κάρφωμα στο τρίτο δωδεκάλεπτο, ο “Greek freak” γύρισε και… αγριοκοίταξε τον Αλ Χόρφορντ, με τον οποίο κοντράρεται αρκετά στη σειρά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τιμωρήθηκε αμέσως με τεχνική ποινή, καθώς η συμπεριφορά του θεωρήθηκε προκλητική (σ.σ. ο παίκτης των “Κελτών” τον κοίταξε… περίεργα)!

Λίγο αργότερα, ήρθε η σειρά του Αλ Χόρφορντ για να “λάμψει” αλλά και να τιμωρηθεί. Ο παίκτης των Σέλτικς έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, παρά την προσπάθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο να τον κόψει, παίρνοντας μια προσωπική ρεβάνς.

Ο Χόλφορντ τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή, αφού χτύπησε τον αντίπαλό του στο πρόσωπο μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version