Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Το “κάστρο” του δίνει τον τίτλο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο χωρίς να πετάξει ούτε βαθμό στο “Γ. Καραϊσκακής”, κάτι που όποτε έχει συμβεί οι “ερυθρόλευκοι” κατέκτησαν το πρωτάθλημα.
Με τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός έφτασε στις 7 νίκες και 7 ματς και ολοκλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο. Αυτό το 7 στα 7 είναι και ο σημαντικότερος λόγος που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα καθώς μπορεί το ντέρμπι των “αιωνίων” να βάφτηκε πράσινο αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πετάξει ήδη 4 βαθμούς στο σπίτι του.
 
Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι αριθμοί, τότε η προπαίδεια του 3 την οποία ξαναδιδάσκουν φέτος οι ερυθρόλευκοι στο γήπεδο τους θα τους οδηγήσει και στον… κανονικό τίτλο.
 
Και αυτό γιατί από την ώρα που οι Πειραιώτες επέστρεψαν στην φυσική τους έδρα το 2004, έχουν καταφέρει άλλες 4 φορές το απόλυτο στον πρώτο γύρο κατακτώντας στο τέλος ισάριθμα πρωταθλήματα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η καλύτερη επίδοση έγινε την πρώτη χρονιά του Βαλβέρδε στην ομάδα, όταν οι ερυθρόλευκοι έδωσαν 9 ματς στην έδρα τους πετυχαίνοντας το απόλυτο, τα περισσότερα γκολ (22) και την καλύτερη διαφορά τερμάτων (+18).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε