Αθλητικά

Το Κουρασάο έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα σε σχολικό πούλμαν χωρίς παράθυρα και έγινε viral: «Συγγνώμη, φτάσαμε»

Έτοιμοι να γράψουν ιστορία και με ρετρό αισθητική οι παίκτες του Ντικ Άντβοκατ
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Κουρασάο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε Μουντιάλ και στο τελευταίο φιλικό κόντρα στην Αρούμπα πριν την άφιξή του στις ΗΠΑ κατάφερε να γίνει ήδη viral, καθώς οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας, Ντικ Άντβοκατ εμφανίστηκαν μέσα σε ένα σχολικό λεωφορείο χωρίς παράθυρα.

Το πούλμαν ήταν ντυμένο στα χρώματα της ομάδας του Κουρασάο και οι παίκτες χτυπούσαν τα χέρια τους για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Στο μπροστινό μέρος του οχήματος έγραψε «συγγνώμη, φτάσαμε».

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου αντιλήφθηκαν άμεσα ότι η Εθνική ομάδα του Κουρασάο θα προσφέρει πολλές καλτ στιγμές σε μία διοργάνωση που τις χρειάζεται, λόγω των αρκετών θεμάτων που έχουν δημιουργηθεί σχετικά με τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή και την παρουσία του Ιράν στις ΗΠΑ.

 

Η Εθνική ομάδα του Κουρασάο θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στη Γερμανία (14/06/26, 20:00) και έπειτα θα αντιμετωπίσει το Εκουαδόρ (21/06/26, 03:00) και την Ακτή Ελεφαντοστού (25/06/26, 23:00). Τα ματς θα γίνουν σε Χιούστον, Κάνσας και Φιλαδέλφεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα