Site icon NewsIT
09:11 Παρασκευή 5 Ιουνίου 2026

Το Μεξικό διέλυσε 5-1 τη Σερβία λίγο πριν τη «σέντρα» του Μουντιάλ 2026 – Δυο αυτογκόλ μπήκαν στη φιλική αναμέτρηση

Φανέλα βασικού ο Χόρχε Σάντσες του ΠΑΟΚ - Λεπτά συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο πήρε ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ Reuters

Το Μεξικό έδειξε πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση ενόψει του Μουντιάλ του 2026. Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, βρέθηκε σε απίθανη βραδιά, νικώντας με το ευρώ 5-1 τη Σερβία.

Ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ, Χόρχε Σάντσες ξεκίνησε βασικός για το Μεξικό, ενώ ο προπονητής των “Αζτέκων”, Χαβιέ Αγκίρε, πέρασε στο 73′ τον Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ. Η Σερβία άνοιξε το σκορ με τον Στάνιτς στο 19′, αλλά στη συνέχεια… δέχθηκαν πέντε γκολ, στέλνοντας μάλιστα δυο φορές την μπάκα στην εστία τους.

Ο Βάσκεζ ισοφάρισε στο 34′, για να έρθει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Μπούκινατς και να δώσει προβάδισμα στο Μεξικό με αυτογκόλ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, με τον Ραούλ Χιμένες στο 57′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ στο 72′ ο Άβντιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, στο δεύτερο αυτογκόλ των Σέρβων!

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Τσάβεζ που στο 90′ διαμόρφωσε το τελικό 5-1 για το Μεξικό, που έδειξε πανέτοιμο για την πρεμιέρα του Μουντιάλ.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version