Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το μήνυμα της Άννας Κορακάκη: Τα δύσκολα με κάνουν πιο δυνατή!

Το μήνυμα της Άννας Κορακάκη: Τα δύσκολα με κάνουν πιο δυνατή!

Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατόν. Μάλλον αυτό είναι το… moto της Άννας Κορακάκη, της 20χρονης αθλήτριας της σκοποβολής που κατέκτησε ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και έβγαλε, έστω και για λίγο, μια ολόκληρη χώρα από τη μιζέρια της!

Η νεαρή αθλήτρια μπορεί να άνοιξε μόλις πριν από μερικές μέρες λογαριασμό στο twitter αλλά αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης επέλεξε όχι μόνο για να ευχαριστήσει προσωπικά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά και για να ευχαριστήσει όσους χάρηκαν με τη χαρά της και αγωνιούσαν μαζί της την ώρα του μεγάλου τελικού.

«Κάθε αγώνας στη ζωή σου διαμορφώνει την προσωπικότητα που είσαι σήμερα. Να είστε ευγνώμονες για τις δύσκολες στιγμές, σας κάνουν πιο δυνατούς» έγραψε η νεαρή Ολυμπιονίκης σε μήνυμα που είναι υπογεγραμμένο με τα αρχικά της (ΑΚ). Και ξέρει από δυσκολίες εκείνη, που για να φτάσει ως το Ρίο και ως τα δυο μετάλλια (η πρώτη Ελληνίδα που το καταφέρνει μετά τον Τσικλητήρα το 1912), αναγκαζόταν να προπονείται σε ένα σκοπευτήριο… παράγκα.

Αργότερα ακολούθησε ακόμη ένα μήνυμα από την Άννα Κορακάκη: «Αγαπητοί Έλληνες και κόσμε, σας ευχαριστώ που μου δείξατε την αγάπη σας και με στηρίξατε. Είμαι ευγνώμων σε όλους σας. Με πολλή αγάπη».

Λίγο μετά την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στη σκοποβολή με αεροβόλο στα 25 μ., η νεαρή αθλήτρια είχε επίσης ευχαριστήσει όσους τη στήριξαν: «Ευχαριστώ Ελλάδα για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Κατέστη δυνατό λόγω της αγάπης σας. Σας αγαπώ όλους (…) Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Χωρίς εσάς δεν θα ήταν δυνατό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε