Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Το μήνυμα της Φενέρμπαχτσε προς τους ποδοσφαιριστές: «Συγκεντρωθείτε στο γήπεδο, μην σκέφτεστε τίποτα άλλο»

Το μήνυμα της Φενέρμπαχτσε προς τους ποδοσφαιριστές: «Συγκεντρωθείτε στο γήπεδο, μην σκέφτεστε τίποτα άλλο»
Reuters

Μπορεί τα όσα τραγικά συνέβησαν στην έδρα της Τράμπζονσπορ να έφεραν μεγάλη ταραχή στη Φενέρμπαχτσε -ακόμα και σκέψεις αποχώρησης από το πρωτάθλημα Τουρκίας- αλλά η διοίκηση της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League προσπαθεί να κρατήσει συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγα 24ωρα απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε, για αναβολή του τελικού του Σούπερ Καπ Τουρκίας, που έχει προγραμματιστεί να γίνει ανάμεσα στους αγώνες με τον Ολυμπιακό. Αντιλαμβανόμενη τη συγκεκριμένη κατάσταση, η διοίκηση της “Φενέρ αποφάσισε να στείλει μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. “Εσείς συγκεντρωθείτε στο γήπεδο. Μην σκέφτεστε τίποτα άλλο”.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Ισμαήλ Καρτάλ, τόνισε: “Πρέπει να ξεχάσουμε όσα ζήσαμε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ. Το διοικητικό συμβούλιο θα αποφασίσει στις 2 Απριλίου. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, όπως κάνουμε από την αρχή της σεζόν. Από την πρώτη μέσα που βρεθήκαμε στο γήπεδο. Δεν παραδινόμαστε και φτάσαμε ως εδώ. Θέλω να συγκεντρωθείτε στο αγωνιστικό πλάνο στα κρίσιμα παιχνίδια και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Ας απαντήσουμε σε όλα με το ποδόσφαιρο που παίζουμε και με τα επιτυχημένα αποτελέσματα που παίρνουμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις