Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα 97α γενέθλια του συλλόγου

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα 97α γενέθλια του συλλόγου
Intime.gr

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συμπλήρωση 97 ετών από την ίδρυση του συλλόγου.Το video που δημιούργησε ηερυθρόλευκη” ΠΑΕ. «Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας» τονίζεται.

«Συνίσταται εν Πειραιεί υπό τον τίτλον “Ολυµπιακός Σύνδεσµος Φιλάθλων Πειραιώς” Σωµατείον, ούτινος σκοπός είναι η ανάπτυξις της σωµατικής αγωγής παρά τη νεολαία και η κατά πάντα φίλαθλον τρόπον εξύψωσις αυτής» αναφέρει το Καταστατικό ίδρυσης του Ολυμπιακού, που… γεννήθηκε μία ημέρα σαν σήμερα στις 10 Μαρτίου 1925, με την ομάδα -σε όλα τα σπορ- να προσφέρει πολλές και μεγάλες χαρές στους οπαδούς της.

Ο Ολυμπιακός γίνεται σήμερα 97 ετών και ο ηγέτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλε το δικό του μήνυμα για τα γενέθλια του συλλόγου, κάνοντας λόγο για… την πιο όμορφη αθλητική ιστορία και δίνοντας την διαβεβαίωση πως η ερυθρόλευκη σημαία θα υψώνεται στους υψηλότερους ιστούς!

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Πέρασαν 97 χρόνια από τότε που το λευκό και το κόκκινο, τα χρώματα της αγνότητας και του πάθους, χρωμάτισαν την πιο όμορφη αθλητική ιστορία.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ έγινε σύνδεσμος εκατομμυρίων ανθρώπων και σημαία υπερηφάνειας για τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου, για τους νικητές της ζωής.

Γίγαντες των σπορ, γέμισαν με χρυσές σελίδες το βιβλίο της Ιστορίας και η δύναμη και το πάθος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έγινε τρόπος ζωής.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ανήκει πλέον στην ελίτ των Ευρωπαϊκών πολυαθλητικών Συλλόγων και όλοι μαζί, ο καθένας από το μετερίζι του, θα τον γιγαντώνουμε καθημερινά.

Σας διαβεβαιώνω ότι καθημερινά , με όραμα, με πάθος, με σκληρή δουλειά θα υψώνουμε την Ερυθρόλευκη στους υψηλότερους ιστούς.

Χρόνια πολλά μεγάλη μας αγάπη.

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»

Aπό τη μεριά της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημιούργησε ένα βίντεο για τα γενέθλια του συλλόγου, σχολιάζοντας: “Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας! 97 χρόνια δύναμης, πάθους, υπερηφάνειας, τίτλων και διακρίσεων! 97 χρόνια ΘΡΥΛΟΣ και Συνεχίζουμε Να Ονειρευόμαστε!”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις