Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το ΟΑΚΑ περνάει στα χέρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για 49 χρόνια – Εγκρίθηκε ομόφωνα η σύμβαση

Το ΟΑΚΑ περνάει στα χέρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για 49 χρόνια – Εγκρίθηκε ομόφωνα η σύμβαση
Intime.gr

Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ η σχετική σύμβαση και πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές, προκειμένου το κλειστό του μπάσκετ των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων να γίνει «σπίτι» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα επόμενα 49 χρόνια!

Πέρασε από… σαράντα κύματα, αλλά είναι πλέον οριστικό! Το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ ενέκρινε ομόφωνα το σχέδιο της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού του μπάσκετ των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα επόμενα 49 χρόνια!

Στην ανακοίνωση της, η διοίκηση του ΟΑΚΑ αναφέρει ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αφού «πέσουν» οι υπογραφές των δύο πλευρών στη σχετική σύμβαση.

Η ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών – Σπύρος Λούης», στη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε ομόφωνα το σχέδιο της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης» στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δυνάμει του άρθρου 44 του ν. 4934/2022.

Έπειτα από μια μακρά περίοδο συζητήσεων με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τη διευθέτηση των επιμέρους ζητημάτων και των λεπτομερειών της Σύμβασης Παραχώρησης, εξασφαλίστηκε πλήρως το δημόσιο συμφέρον, η συνέχεια της εύρυθμης λειτουργίας όλου του Ολυμπιακού Συγκροτήματος, καθώς και η διασφάλιση των ερασιτεχνικών αθλημάτων, που μέχρι σήμερα δραστηριοποιούνται σε χώρους του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης».

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η Παραχώρηση, με την υπογραφή της σχετική Σύμβασης μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις