Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου μετατέθηκε για το 2022

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Την αναβολή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου προκάλεσε η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να ανακοινώνει τη μεταφορά της διοργάνωσης στο 2022.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου ήταν η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που ανακοίνωσε πως μετατίθεται, μετά την ανακοίνωση των νέων ημερομηνιών διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων.

Συγκεκριμένα η Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου, αφού εξέφρασε τη στήριξή της στις αποφάσεις της ΔΟΕ, ανακοίνωσε πως η διοργάνωση θα διεξαχθεί το 2022, ενώ ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το διάστημα 6-15 Αυγούστου του 2021 στο Γιουτζίν των ΗΠΑ, χωρίς όμως να δώσει ακριβής ημερομηνίες.

“Στηρίζουμε τις νέες ημερομηνίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021 που ανακοινώθηκαν σήμερα από τους Ιάπωνες διοργανωτές και τη ΔΟΕ. Αυτό δίνει στους αθλητές μας τον χρόνο που χρειάζονται ώστε να επιστρέψουν στην προπόνηση και στους αγώνες. Όλοι χρειάζεται να είμαστε ευέλικτοι και να συμβιβαζόμαστε και με βάση αυτό εργαζόμαστε μαζί με τους διοργανωτές του παγκοσμίου πρωταθλήματος ανοιχτού στίβου στο Όρεγκον για τις νέες ημερομηνίες μέσα στο 2022” ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις