Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Το πραξικόπημα σταμάτησε τον Μέσι! Εγκλωβισμένοι στην Τουρκία μέλη της Μπαρτσελόνα

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Κάποια πολύ μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου (εν ενεργεία παίκτες και παλαίμαχοι) ήταν προγραμματισμένο να βρεθούν το Σάββατο στην Τουρκία, για να συμμετάσχουν σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Μέσα σε αυτά και οι Λιονέλ Μέσι και Αντρές Ινιέστα, που όμως μετά τις απίστευτες στην Τουρκία, με την προσπάθεια για πραξικόπημα κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δεν έκαναν το ταξίδι στη γειτονική χώρα.

Αντιθέτως, όπως αναφέρει στην ενημέρωση της η Μπαρτσελόνα, στην τουρκία έχουν εγκλωβιστεί -αλλά σε ασφαλές σημείο- ο νυν παίκτης των Καταλανών Αρντάν Τουράν, οι πρώην παίκτες των “μπλαουγκράνα” Ντέκο, Αμπιντάλ και Πουγιόλ, αλλά και ο πρώην διευθυντής της ομάδας, Αλεχάντρο Ετσεμπερία.

Καλεσμένος ήταν και ο Νεϊμάρ, αλλά δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση λόγω της συμμετοχής του με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Να τονίσουμε πως για το συγκεκριμένο φιλικό, το οποίο διοργάνωσε ο Σαμουέλ Ετό, είχαν κληθεί μεταξύ άλλων και οι Αζάρ, Τότι, Εσιέν, Σουάρες, Τσάβι, Οκότσα και Ντρογκμπά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε