Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το Seri είναι εδώ και μοιράζει 100.000 € κάθε μήνα

Το Seri είναι εδώ και μοιράζει 100.000 € κάθε μήνα

Ο Μάρτιος έφτασε και τo συναρπαστικό Seri του Stoiximan.gr μόλις ξεκίνησε το νέο challenge δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον κάνει το απόλυτο σερί να κερδίσει εντελώς δωρεάν* 100.000€!

To Seri του Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε με τον χρήστη ***kwnr21 να φτάνει κοντά στο απόλυτο σερί των 31 σωστών διλημμάτων που θα του έδινε εντελώς δωρεάν* 100.000€! Συγκεκριμένα σταμάτησε στα 26 σερί σωστά διλήμματα κερδίζοντας 5.000€, ενώ ο δεύτερος της κατάταξης κέρδισε 1.000€ με 24 σερί σωστές απαντήσεις. Συνολικά πάνω από 9.500€ μοίρασε το Seri Application του Stoiximan.gr που απογείωσε την εμπειρία των παικτών χωρίς κανένα κόστος!

Πλέον μπήκε ο Μάρτιος και ξεκίνησε ο νέος γύρος του παιχνιδιού που δίνει την ευκαιρία σε όποιον κάνει το απόλυτο σερί να κερδίσει εντελώς δωρεάν* 100.000€. Και πώς παίζεται αυτό το παιχνίδι για όσους δεν το γνωρίζουν; Πολύ απλά, καλείσαι να προβλέψεις σωστά μία σειρά από καθημερινά διλήμματα που παρουσιάζονται σε δεκάδες αθλήματα και διοργανώσεις, με στόχο να αρχίσεις να χτίζεις ένα σερί επιτυχημένων προβλέψεων (π.χ. Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Πόσοι πόντοι θα σημειωθούν; Over 160.5 ή Under 160.5; Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Ποιος θα είναι νικητής; Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ;).

Όσο συνεχίζεις να απαντάς σωστά και να αυξάνεις το σερί σου, αυξάνεις και τις πιθανότητες να κερδίσεις τις 100.000€ οι οποίες θα έρθουν μετά από 31 Σερί σωστά διλήμματα, χωρίς να παρεμβληθεί λάθος απάντηση. Ωστόσο δεν κερδίζεις μόνο αν κάνεις το απόλυτο σερί καθώς υπάρχουν πολλά έπαθλα, ανάλογα με τη θέση σου με βάση το καλύτερό σου σερί, όπως έγινε και τον Φεβρουάριο με πρώτο νικητή τον ***kwnr21 που κέρδισε 5.000€.

Κατέβασε λοιπόν το Seri App, διάλεξε τα διλήμματα που θες μέσα από δεκάδες αθλήματα και διοργανώσεις και προσπάθησε να κάνεις το Σερί που θα σε οδηγήσει στις 100.000€..

Το mobile application του Seri είναι διαθέσιμο σε iOS και Android εδώ: stoiximan.gr/seri

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις