Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Το συγκινητικό αντίο της Βουλιαγμένης στον αδικοχαμένο Αλέξη Σταϊκόπουλο (pic)

Το συγκινητικό αντίο της Βουλιαγμένης στον αδικοχαμένο Αλέξη Σταϊκόπουλο (pic)
ΦΩΤΟ Facebook

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένη αποχαιρέτισε με μία φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση τον Αλέξη Σταϊκόπουλο, που έχασε ξαφνικά τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή το βράδυ του Σαββάτου (5/9).

Ο χαμός του Αλέξη Σταϊκόπουλου, σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του, το βράδυ του Σαββάτου (5/9) έχει βυθίσει στο πένθος το ελληνικό πόλο και δη την ομάδα της Βουλιαγμένης, στην οποία ο αδικοχαμένος 45χρονος αθλητής και προπονητής, ανδρώθηκε. 

Σταϊκόπουλος και Βουλιαγμένη δεν διένυαν τις καλύτερες ημέρες τα τελευταία χρόνια, καθώς είχαν επιδοθεί σε δικαστική διαμάχη, αλλά αυτά μικρή σημασία έχουν μπροστά στο θλιβερό γεγονός και ο ΝΟΒ αποχαιρέτισε με ανάρτηση τον αδικοχαμένο αθλητή που βγήκε από τα σπλάχνα της ομάδας.  

Θρήνος στο ελληνικό πόλο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Αλέξης Σταϊκόπουλος

“Όλοι στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης θρηνούμε τον αδόκητο χαμό του Αλέξη Σταϊκόπουλου από τροχαίο ατύχημα χθες το βράδυ.
.
Είμαστε όλοι συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης ότι ένας νέος άνθρωπος, χάθηκε τόσο άδικα και ακόμα προσπαθούμε να πιστέψουμε ότι είναι πραγματικότητα.
.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.
.
Αλέξη έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας.” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση στο Facebook.

⚫Όλοι στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης θρηνούμε τον αδόκητο χαμό του Αλέξη Σταϊκόπουλου από τροχαίο…

Gepostet von Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης – Vouliagmeni Nautical Club am Samstag, 5. September 2020

Φυσικά η Ένωση Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης είχε επίσης εκδόσει νωρίτερα συλλυπητήρια ανακοίνωση, ενώ σοκαρισμένος είναι και ο επιχειρηματικός κόσμος, αφού ο Αλέξης Σταϊκόπουλος ήταν και συνιδιοκτήτης γνωστού νυχτερινού κλαμπ. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις