Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Το συγκινητικό μήνυμα του Τέρι για Μουρίνιο και ο Χίτινγκ!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από την Τσέλσι, με το κλίμα στο στρατόπεδο των “μπλε” να είναι βαρύ. Μπορεί ο Πορτογάλος τεχνικός να είχε χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια, ωστόσο δεν ήταν λίγοι οι παίκτες, οι οποίοι στεναχωρήθηκαν με την αποχώρησή του.

Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο Τζον Τέρι, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Μουρίνιο με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram. “Θα μου λείψεις. Είσαι ο καλύτερος προπονητής που έχω δουλέψει”, ανέφερε ο αμυντικός της Τσέλσι, ανεβάζοντας μία φωτογραφιά, στην οποία είναι αγκαλιά με τον Πορτογάλο.

 

Thank You doesn’t seem enough Sad sad day Gonna miss you Boss The Very Best I have EVER worked with, unbelievable memories together #boss #friend #specialone #bestever @chelseafc

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης John Terry (@johnterry.26) στις

 

Χίτιγνκ, ο αντικαταστάτης του Μουρίνιο

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο Γκους Χίτινγκ, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ανθρώπους της Τσέλσι, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, όπως μεταδίσει το BBC. O Ολλανδός προπονητής θα καθίσει, όπως όλα δείχνουν, στον πάγκο των “μπλε” και θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση στο αγγλικό πρωτάθλημα αλλά και να κάνει μία καλή πορεία στο Champions League με την Τσέλσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε