Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ντόρτμουντ: Το συγκλονιστικό μήνυμα κατά της τρομοκρατίας! [pic]

ΦΩΤΟ facebook.com/BVB/
ΦΩΤΟ facebook.com/BVB/

Βιώνει μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας της και το παραδέχεται. Η Ντόρτμουντ θέλει να σταθεί… όρθια μετά την επίθεση που δέχθηκε την Μ. Τρίτη το πούλμαν της ομάδας και να υψώσει ανάστημα στην τρομοκρατία και το μίσος, με τη βοήθεια του κόσμου της.

“Η οικογένεια της Ντόρτμουντ ήταν ανέκαθεν ισχυρή όταν έπρεπε ν’ αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. Όμως, η πιο πρόσφατη είναι η δυσκολότερη των τελευταίων δεκαετιών. Και είμαι σίγουρος πως η Ντόρτμουντ είναι πιο δυνατή και δεμένη όσο ποτέ ξανά!

Απόψε, δεν παίζουμε μόνο για εμάς. Παίζουμε για όλους. Είτε είναι οπαδοί της Ντόρτμουντ, της Μπάγερν, τη Σάλκε. Θέλουμε να δείξουμε ότι η τρομοκρατία και το μίσος δεν επιτρέπεται να καθορίσει τις πράξεις μας. Ασφαλώς, παίζουμε και για τον Μαρκ Μπάρτρα.

Ζητούμε απ’ όλους τους φίλους μας να δίνουν ενέργεια για 90 λεπτά. Πρέπει όλοι να βοηθήσουν την ομάδα να ξεπεράσει αυτή την δύσκολη κατάσταση πολύ γρήγορα” είναι το μήνυμα από τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Χανς Γιοακίμ Βάτσκε μέσω του λογαριασμού της ομάδας στο Facebook.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε