Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Το συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ (VIDEO) – Σαββίδης: Αξίζω να είμαι ένας από εσάς

Το συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ (VIDEO) – Σαββίδης: Αξίζω να είμαι ένας από εσάς

Παρουσία του Ιβάν Σαββίδη και αρκετών εκπροσώπων από όλα τα τμήματα της ομάδας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι είπε ο ισχυρός άνδρας του “δικεφάλου του βορρά”.

Δείτε το συλλαλητήριο απ’ το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ:

Στην ομιλία του ο Ιβάν Σαββίδης είπε:

«Καλησπέρα σήμερα δεν μπορούσα να μην έρθω εδώ επειδή σήμερα εδώ συγκεντρώθηκε η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Και σήμερα θα ξεκινήσουμε να γράψουμε νέες σελίδες στην ιστορία μας. Εγώ σας κοιτάζω στα μάτια και σας λέω ότι αυτό το περίμενα δυο χρόνια.

Περίμενα πότε η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμη για την ενότητα και θα μπορέσει να δείξει την πραγματική δύναμή της. Εγώ με μεγάλη προσοχή παρακολουθώ τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα στην ΕΠΟ. Κατάλαβα ένα πράγμα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα όχι με τα κύπελλά της.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος επειδή έχει μεγάλη οικογένεια. Θέλω να σας πω ότι είμαι δίπλα σας, μαζί σας, θέλω να είμαι πάντα μαζί σας και θέλω να βλέπετε στο πρόσωπό μου έναν από εσάς. Έχω πει πολλές φορές τι θέλω. Θέλω να γίνω αρχηγός της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Αυτό σας ζητάω. Να είμαστε μαζί κι οπωσδήποτε θα λύσουμε όλα τα θέματα.

Ενδεχομένως σήμερα μας αρνούνται κάποια πράγματα. Είμαι πεπεισμένος ότι το αύριο είναι δικό μας. Δεν θα κάνω πίσω για τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Είμαι ευτυχισμένος που η ζωή με έντυσε στα ασπρόμαυρα. Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη, είμαστε όλοι στεναχωρημένοι, αλλά δεν πειράζει. Οι μεγάλες νίκες είναι μπροστά μας.

Μην χάνετε την ελπίδα. Πιστεύετε στον ΠΑΟΚ, σε εμάς. Όταν όλοι θα καταλάβουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι στρατηγικό απόθεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελλάδας. Θα αλλάξουμε την συμπεριφορά απέναντί μας και θα τους αναγκάσουμε να το κάνουν. Θέλω να σας πω ότι έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες του κόσμου.

Είμαστε τεράστια δύναμη, τεράστιος στρατός. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη θέση μας στο πρωτάθλημα. Θα το κάνουμε μαζί. Ο στόχος μας είναι να στεναχωρηθούν όλοι γύρω μας κι εμείς θα φτάσουμε στον στόχο μας. Ευχαριστώ που ήρθατε και δείχνετε τη δύναμη, την οποία θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω. Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ και θα ζει για πολλά χρόνια. Αγαπάμε τον ΠΑΟΚ και ζούμε με τα συμφέροντά του.

Θα σας αποδείξω ότι αξίζω να είμαι ένας από σας. Ζητάω να με πιστέψετε. Και σας καλώ να στηρίξουμε σωστά τον ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να κάνουμε τα πάντα με τη δύναμη. Πρέπει να προχωρήσουμε έξυπνα με το μυαλό μας. Θέλω να πω ότι θα καθαρίσουμε ότι υπάρχει αρνητικό στον ΠΑΟΚ και θα δείτε ποια θα είναι η καθαρότητα του ΠΑΟΚ! Πρέπει να κάνουμε φασαρία να μας ακούσουν μέχρι την Αθήνα».

Διαβάστε για ποιους λόγους αποφάσισαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να πραγματοποιήσουν το συλλαλητήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα για το συλλαλητήριο


Βρύζας: Το συλλαλητήριο είναι μόνο η αρχή των αντιδράσεων

ΠΑΟΚ: “Παρών” στο συλλαλητήριο ο Ιβάν Σαββίδης

Πρόσκληση του ΠΑΟΚ στους βουλευτές της Θεσσαλονίκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε