Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Το σύνθημα του Ρέαμπτσιουκ για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Το σύνθημα του Ρέαμπτσιουκ για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μίλησε για το ντέρμπι ΠΑΟΚΟλυμπιακός στην Τούμπα την Κυριακή (30/1) για την 20η αγωνιστική της Superleague.

Ο Μολδαβός μπακ του Ολυμπιακού τόνισε ότι περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας θα τα δώσουν όλα για τη νίκη-τίτλου.

«Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, όμως η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη για να πάρει τους τρεις βαθμούς», ανέφερε αρχικά ο Ρέαμπτσιουκ στην κάμερα της Nova.

«Όλα τα παιχνίδια για τον Ολυμπιακό έχουν την ίδια αξία και την ίδια σημασία, και πάντα πρέπει να τα κερδίζουμε. Έχουμε την ψυχολογία της νίκης, επειδή είμαστε ο Ολυμπιακός και θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Ωστόσο, αυτό το παιχνίδι έχει μεγαλύτερη αξία για τους οπαδούς μας και για εμάς τους ίδιους, αφού πρόκειται για ένα ντέρμπι και εμείς κάνουμε τα πάντα για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς», πρόσθεσε.

Για την αναβολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό, τόνισε: «Για εμάς δεν έχει σημασία, αφού δεν παίξαμε και κάναμε προπόνηση. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να προσαρμοζόμαστε και να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι για τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις