Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Το τελευταίο μήνυμα του Ντιέγκο Μαραντόνα στον μικρότερο γιο του!

ΦΩΤΟ REUTERS.

Η τηλεοπτική εκπομπή “Secretos Verdaderos” στην Αργεντινή αποκάλυψε πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα, πριν το θάνατό του, επικοινώνησε με τον σύντροφο της άλλοτε συζύγου του στέλνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα στον 7χρονο γιο του.

Την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται για τις συνθήκες υπό τις οποίες ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου και το σοκ από τον απρόσδόκητο θάνατό του δεν έχει υποχωρήσει, τηλεοπτική εκπομπή στην Αργεντινή προχώρησε στην αποκάλυψη ενός άκρως συγκινητικού μηνύματος που έστειλε ο Ντιεγκίτο στον νεότερο γιο του.

Συγκεκριμένα η εκπομπή “Secretos Verdaderos” δημοσίευσε το ακριβές περιεχόμενο του μηνύματος που έστειλε ο Μαραντόνα στον σύντροφο της πρώην συζύγου του, Βερόνικα Οχέδα, με την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί. Πρόκειται για τον 7χρονο πλέον, Ντιέγκο Φερνάντο, με τον Μαραντόνα να λέει στο μήνυμά του:

“Γεια σου Μάριο είμαι ο Ντιέγκο. Ίσως νομίζεις πως είναι απίθανο, αλλά βλέπω καλά την Βερόνικα. Μου είπε πως είναι μαζί σου τώρα. Να προσέχεις τόσο εκείνη όσο και τον άγγελό μου, τον Ντιεγκίτο, που δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλον. Έχω πολλούς γιους αλλά αυτός θα βγάλει την τελευταία γκρίζα τρίχα από το μαλλί μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις