Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Το τρομερό γκολ του Εντίν Τζέκο έγινε viral και θύμισε αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν

Το τρομερό γκολ του Εντίν Τζέκο έγινε viral και θύμισε αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν
ΑΠΕ

Στη Serie A βλέπουμε υπέροχα γκολ το τελευταίο διάστημα. Λίγες ημέρες μετά το τρομερό τέρμα που σημείωσε ο Ολιβιέ Ζιρού για την Μίλαν, ήταν η σειρά του Εντίν Τζέκο να σημειώσει ένα εκπληκτικό “παστέλι”, για την Ίντερ.

Η Ίντερ επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα στη Serie A, το βράδυ της Τετάρτης (09.11). Οι “νερατζούρι” βρέθηκαν να χάνουν εντός έδρας στο 22′ από γκολ του Μπάμπη Λυκογιάννη, αλλά στη συνέχεια διέλυσαν την Μπολόνια με 6-1, με τον Εντίν Τζεκο να δίνει το… σύνθημα της εκπληκτικής αντεπίθεσης της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Η Ίντερ έκανε το 1-1 στο 26 με τον Τζέκο να ισοφαρίζει με μια τρομερή γκολάρα. Ο Ντάμφρις έβγαλε την μπαλιά από τα δεξιά, ο Λυκογιάννης έκανε την προβολή και της άλλαξε πορεία, αυτή όμως έφτασε στον Βόσνιο επιθετικό, ο οποίος έπιασε το εναέριο γυριστό σουτ -λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή- και νίκησε τον πορτιέρε της Μπολόνια.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CBS Sports Golazo (@cbssportsgolazo)

Το γκολ του Τζέκο έγινε… viral, συγκεντρώνοντας πλήθος κολακευτικών σχολίων σε αναρτήσεις του στα social media. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που ανέφεραν πως τους θύμισε το τρομερό τέρμα που είχε πετύχει ο Ζινεντίν Ζιντάν για την Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό του Champions League το 2002.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις