Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Το «χαρτζιλίκι» που μάζεψε ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ από τα κέρματα της εξέδρας

Το «χαρτζιλίκι» που μάζεψε ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ από τα κέρματα της εξέδρας
Reuters

Έχουμε ακούσει περιπτώσεις που τα ball boys στα γήπεδα να μαζεύουν ένα… καλό χαρτζιλίκι, από τα κέρματα που πετάνε οι οπαδοί. Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Άαρον Ράμσντεϊλ, μοιράστηκε τη δική του πρόσφατη ιστορία.

Ο Άαρον Ράμσντεϊλ αποκάλυψε πως στην πρόσφατη νίκη της Άρσεναλ στην έδρα της Λιντς με 4-1 μάζεψε 17 λίρες (σ.σ. 20 ευρώ), από τη βροχή κερμάτων από την κερκίδα.

Μετά από το πρώτο γκολ, εκτοξεύτηκαν κάποια μπουκάλια, μερικοί αναπτήρες και άλλα αντικείμενα προς το μέρος μου και τα πέταξα στο πλάι. Από εκεί και πέρα άρχισαν να πετιούνται χρήματα.

Κοίταξα γύρω μου και είδα δύο λίρες πεταμένες που τις πέταξα αλλά και νομίσματα μικρότερης αξίας. Τα μάζεψα όλα και τα έβαλα στην πετσέτα μου και στο ημίχρονο την πήρα μαζί μου και τα άφησα στα αποδυτήρια”, δήλωσε ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, για να προσθέσει στη συνέχεια:

Στο δεύτερο μέρος πετάχτηκαν και άλλα και έπειτα εκτοξεύτηκε και ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο λίγο πριν το πέναλτι. Είπα μάλιστα στον Κάλβιν Φίλιπς πως οι φίλοι της Λιντς πρέπει να είναι φορτωμένοι με χρήματα. Ήταν γύρω στις 17 λίρες πεταμένες στο χορτάρι ενώ έχασα και μερικά χρήματα! Δεν μπορούσα να τα μαζέψω όλα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις