Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Τομ Μπρέιντι: Αποσύρθηκε και επίσημα ο θρυλικός παίκτης του NFL

Τομ Μπρέιντι: Αποσύρθηκε και επίσημα ο θρυλικός παίκτης του NFL
Reuters

Ο Τομ Μπρέιντι, ο θρυλικός quarterback, ανακοίνωσε το τέλος της μεγάλης καριέρας του, με ένα ποστάρισμα στα social media

Είναι πλέον επίσημο! Ο επτά φορές πρωταθλητής του Super Bowl, Τομ Μπρέιντι, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Ο 44χρονος κουόρτερμπακ της Τάμπα Μπέι ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του, έχοντας κατακτήσει επτά Super Bowl ως παίκτης των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς (2000-19) και Τάμπα Μπέι Μπάκανιρς (2020-21). Ο Μπρέιντι οδήγησε τους Bucs στην κατάκτηση του τίτλου του Super Bowl στην πρώτη του σεζόν στην Τάμπα το 2020.

Σε μία μακροσκελή ανακοίνωσή του στο Instragram ανακοίνωσε ο Μπρέιντι την αποχώρησή του από το άθλημα, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Είναι δύσκολο για μένα που το γράφω, αλλά πάει έτσι: Δεν θα συνεχίσω να αγωνίζομαι πια. Λάτρεψα την καριέρα μου στο NFL και τώρα ήρθε η στιγμή να επικεντρώσω τον χρόνο και την ενέργειά μου σε άλλα πράγματα που απαιτούν την προσοχή μου».

Ο Τομ Μπρέιντι πέρασε τις πρώτες 20 σεζόν της καριέρας του στους Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς, συνεργαζόμενος με τον προπονητή Μπιλ Μπέλιτσικ, για να κερδίσει έξι πρωταθλήματα Super Bowl.

Ο Μπρέιντι, τρεις φορές πιο πολύτιμος παίκτης στο πρωτάθλημα, είναι επίσης ο κορυφαίος όλων των εποχών του NFL σε πάσες που ολοκληρώθηκαν και επιχειρήθηκαν (5.316 γιάρδες και πέταξε 43 πάσες touchdown).

Παράλληλα, ο μελλοντικός Hall of Famer έχει αρκετά ρεκόρ, καθώς είναι ο quarterback με τις περισσότερες νίκες (243), περισσότερες απόπειρες πάσας (11.317), περισσότερες ολοκληρωμένες πάσες (7.263), περισσότερες πάσες για TD (624) και περισσότερες γιάρδες με πάσες (84.520).

Να αναφέρουμε ότι ο Μπρέιντι, ο οποίος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, επιλέχθηκε το 2000 στον 6ο γύρο του ντραφτ από τους Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Brady (@tombrady)

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις