Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τόρι Μπόουι: Θρίλερ με τον θάνατο της 32χρονης Ολυμπιονίκη

Τόρι Μπόουι: Θρίλερ με τον θάνατο της 32χρονης Ολυμπιονίκη

Η Τόρι Μπόουι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 32 χρόνων, προκαλώντας σοκ στον παγκόσμιο στίβο. Θρίλερ με τον θάνατο της 32χρονης χρυσής Ολυμπιονίκης του Ρίο.

Αρχικά δεν έγινε γνωστή καμία απολύτως λεπτομέρεια σχετικά με τις συνθήκες που πέθανε η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Τόρι Μπόουι.

Τις τελευταίες ώρες, άρχισαν να έρχονται οι πρώτες πληροφορίες από τις ΗΠΑ, οι οποίες και πάλι δεν έχουν ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της περιοχής υπήρξε τηλεφώνημα στις Αρχές ότι η Τόρι Μπόουι δεν είχε δώσει σημεία ζωής εδώ και ημέρες.

Η αστυνομία πήγε στο σπίτι της και τη βρήκε νεκρή, χωρίς να υπάρχουν σημάδια πάλης ή παραβίασης στο σπίτι.

Η 32χρονη αθλήτρια φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες, γι’ αυτό και δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις.

Οι εκπρόσωποι της αστυνομίας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, τονίζοντας ότι όλα θα απαντηθούν μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Όταν η Μπόουι κατέκτησε τον κόσμο

Η Μπόουι αναδείχθηκε «χρυσή» Ολυμπιονίκης το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ως μέλος της ομάδας 4Χ100μ. των ΗΠΑ, ενώ στους ίδιους Αγώνες κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100μ., πίσω από την Τζαμαϊκανή Ιλέιν Τόμπσον, και το χάλκινο στα 200μ.

Ένα χρόνο αργότερα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. με επίδοση 10.85, νικώντας για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου τη Μαρί-Ζοζέ Τα Λου από την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στη σκυταλοδρομία.

Η Μπόουι, η οποία ήταν επίσης τρίτη στα 100μ. στο Παγκόσμιο του 2015, στράφηκε αργότερα στο μήκος και κατετάγη 4η στο Παγκόσμιο της Ντόχα, το 2019. Εκτός από τα 100μ. αγωνιζόταν στα 200μ. αλλά και στο μήκος.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις