Αθλητικά

Τότεναμ – Γιουνάιτεντ 2-2: Ο Ντε Λιχτ έδωσε το βαθμό στους «κόκκινους διαβόλους» στις καθυστερήσεις στο θρίλερ του Λονδίνου

Ο Ολλανδός αμυντικός στο τελευταίο λεπτό ισοφάρισε για την ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο της Τότεναμ με 2-2 σε ένα παιχνίδι που στο τέλος ήρθαν τα πάνω κάτω.

Ο Εμπεμό έδωσε το προβάδισμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 32′ με κεφαλιά, όντας αμαρκάριστος στην καρδιά της περιοχής της Τότεναμ. Όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Αμορίμ θα έπαιρνε τη νίκη, όμως στο 84′ ο Τελ ισοφάρισε σε 1-1 με ωραίο τελείωμε μέσα από την περιοχή και ο Ριτσάρλισον στο 91′ με κεφαλιά έκανε την απόλυτη ανατροπή, ξεσπώντας στους πανηγυρισμούς.

Ο Ντε Λιχτ όμως, χάλασε το πάρτι της Τότεναμ, καθώς ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά στο 97′ μετά από εκτέλεση κόρνερ της Γιουνάιτεντ και το «θρίλερ» του Λονδίνου ολοκληρώθηκε ισόπαλο.

Πλέον, η Τότεναμ είναι 3η με 18 βαθμούς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7η με 18 βαθμούς στην Premier League. Και οι δύο περιμένουν τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αναμετρήσεων για να έχουν εικόνα για την τελική τους κατάταξη, μετά τη λήξη της 11ης αγωνιστικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Αγγελόπουλοι: «Με τον Μπαρτζώκα στον πάγκο, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει μέχρι τέλους να ανοίγει δρόμους προς την κορυφή»
"Η εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του είναι δεδομένη, ισχυρή κι έχει κερδηθεί με έργο, με ανθεκτικότητα με συνέπεια, αλλά και με αποτελέσματα που μιλούν από μόνα τους" ανέφεραν μεταξύ άλλων
Γιώργος Μπαρτζώκας και αδελφοί Αγγελόπουλοι