Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Τότεναμ – Λίβερπουλ: Αποθέωσε τον Κλοπ ο Ποκετίνο! “Υπέροχος κι άτυχος

Τότεναμ – Λίβερπουλ: Αποθέωσε τον Κλοπ ο Ποκετίνο! “Υπέροχος κι άτυχος

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο αποθέωσε τον Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Champions League μεταξύ της Τότεναμ και της Λίβερπουλ.

Με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Champions League.

“Ο Γιούργκεν είναι ένας πολύ πετυχημένος προπονητής. Τον θαυμάζω πολύ, είναι υπέροχος. Είναι πάντα χαρούμενος, αισιόδοξος, ένα πολύ καλό παράδειγμα για τους υπόλοιπους του πως να είναι αυθόρμητοι και φυσικοί, και ήταν άτυχος. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να φτάσεις στον τελικό. Είναι πολλές οι συνθήκες που δεν μπορείς να ελέγξεις. Σαν προπονητής πρέπει να πιστεύεις ότι το σύμπαν είναι φωτεινό και θα σε κάνει να σηκώσεις το τρόπαιο”, τόνισε.

Για τον Χάρι Κέιν και αν θα παίξει στον τελικό, δήλωσε: “Αν θα είναι στην 11αδα; Οι παίκτες μου δεν ξέρουν την 11αδα. Έχουμε μία προπόνηση να κάνουμε και μετά το τέλος της θα είμαστε έτοιμοι να αποφασίσουμε”.

Για την πορεία της ομάδας του στο Champions League, πρόσθεσε: “Αυτό το ταξίδι ήταν απίστευτο. Το απολαύσαμε στο έπακρο. Απόλαυσα που δούλεψα με αυτό το γκρουπ παικτών, είμαι υπερήφανος επειδή είναι απίστευτα έτοιμοι να κάνουν δουλειά, να αποδεχθούν όσα τους προτείναμε. Η Λίβερπουλ έχει ιστορία πίσω της, εμείς, όμως, θέλουμε τη νίκη. Να γράψουμε ιστορία και ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις