Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Του… κεφαλιού της έκανε η Γιουνάιτεντ! “Διπλό” τετράδας στο “Στάμφορντ Μπριτζ” (video)

Του… κεφαλιού της έκανε η Γιουνάιτεντ! “Διπλό” τετράδας στο “Στάμφορντ Μπριτζ” (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Τσέλσι, την οποία “γονάτισε” με δύο κεφαλιές από Μαρσιάλ και Μαγκουάιρ και πλησίασε στο -3 από την τετράδα της βαθμολογίας.

Εμφατικό διπλό πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επικράτησε 2-0 στο της Τσέλσι στο Λονδίνο και πλησίασε στο -3 από την 4η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στο Champions League και βρίσκονται οι “μπλε”.  

Τα γκολ των Μαρσιάλ 45’ και Μαγκουάιρ στο 65’ “σφράγισαν” μία μεγάλη νίκη, σε ένα ματς που κρίθηκε και από την αστοχία της Τσέλσι, αλλά και από τον τραυματισμό Ν’ Γκολό Καντέ, ο οποίος αποχώρησε στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης αφήνοντας “γυμνή” τη μεσαία γραμμή των γηπεδούχων.

Η Τσέλσι είχε δύο γκολ που ορθώς δεν μέτρησαν, το ένα για επιθετικό φάουλ του Αθπιλικουέτα, (το είχε σημειώσει ο Ζούμα) και το άλλο γιατί ήταν ελάχιστα πιο μπροστά, αλλά εκτεθειμένος ο Ζιρού (78′) σε σέντρα του Μάουντ, ο οποίος είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 88′.

Με αυτή τη νίκη οι “”κόκκινοι διάβολοι” σκαρφάλωσαν στην 6η θέση με 38 βαθμούς, ενώ η Τσέλσι παρέμεινε στην 4η θέση, με 41, νιώθωντας πλέον όλο και πιο κοντά τους διώκτες της.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις