Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Τουρκία: Αποκαλύψεις για Φατίχ Τερίμ και Αρντά Τουράν που έπεσαν θύματα απάτης από διευθύντρια τράπεζας

Τουρκία: Αποκαλύψεις για Φατίχ Τερίμ και Αρντά Τουράν που έπεσαν θύματα απάτης από διευθύντρια τράπεζας

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στην Τουρκία, για τους αστέρες του ποδοσφαίρου που έπεσαν θύματα της Σετσίλ Ερζάν, διευθύντριας υποκαταστήματος της τράπεζας “Denizbank”. Μεταξύ αυτών ο Φατίχ Τερίμ και ο Αρντά Τουράν

Η υπόθεση που έχει συνταράξει την Τουρκία αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2023, όταν η Σετσίλ Ερζάν συνελήφθη με 80 εκατομμύρια δολάρια σε μία τσάντα, ύστερα από την καταγγελία ενός άνδρα ότι του “έφαγε” 2.218.000 δολάρια. Όπως υποστήριξε, η διευθύντρια υποκαταστήματος της “Denizbank” ενημέρωνε για ένα παράλληλο πρόγραμμα της τράπεζας, του οποίου υπεύθυνη ήταν η ίδια και αφορούσε μόνο τους… εκλεκτούς πελάτες.

Βάσει αυτού του προγράμματος, θα είχαν σε μόλις τρεις εβδομάδες, κέρδος 27% από τους τόκους… αρκεί να έδιναν προσωπικά σε εκείνη το ποσό σε μετρητά. Μάλιστα, τους έδινε και ένα χειρόγραφο με τη σφραγίδα της τράπεζας, όταν λάμβανε τα εκατομμύρια. 

Όπως αποκαλύφθηκε τότε, τα θύματα της Ερζάν είναι τουλάχιστον 29, μεταξύ αυτών και αστέρες του ποδοσφαίρου, όπως ο Αρντάν Τουράν και ο Εμρέ Μπελέζογλου. 

Η υπόθεση επέστρεψε ξανά στην επικαιρότητα της Τουρκίας, καθώς ήρθαν στο “φως” της δημοσιότητας τα ποσά που έχασαν τα μεγάλα ονόματα της Γαλατάσαραϊ, ενώ μυστηριώδης παραμένει ο ρόλος του Φατίχ Τερίμ, το όνομα του οποίου χρησιμοποιούσε ως… κράχτη η Ερζάν για να πείσει τα θύματα της να την εμπιστευτούν.

Ο ίδιος επιμένει ότι δεν γνώριζε τίποτα και πως ξαφνικά διαπίστωσε ότι έλειπαν από τον λογαριασμό του 3 εκατομμύρια δολάρια. Ερωτηθείς γιατί δεν έκανε μήνυση, υποστήριξε ότι δεν ήθελε να εμπλακεί το όνομα του στην υπόθεση και επειδή γνώριζε προσωπικά αυτή τη γυναίκα, διότι είχε σχέση με τον δικηγόρο του. 

Το μυστήριο για τον ρόλο του Φατίχ Τερίμ, περιπλέκεται ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας μαζί με τον Αρντά Τουράν και τον Εμρέ Μπελέζογλου, οι οποίοι επίσης δεν έκαναν ποτέ καταγγελία, αλλά τον Μάιο του 2023 ζήτησαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και του ζήτησαν να μεσολαβήσει για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους από την τράπεζα!

Άλλο ένα ερώτημα είναι πώς ο ίδιος είχε πλήρη άγνοια, την ώρα που η κόρη του βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα, έχοντας χάσει 300.000 δολάρια. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις