Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τραγικό παιχνίδι στα Πηγάδια! Στο μηδέν Ξάνθη και Ατρόμητος

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Χωρίς νίκη παρέμεινε η Ξάνθη στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές (2β.), καθώς παραχώρησε “λευκή” ισοπαλία στον Ατρόμητο (0-0) στο ματς με το οποίο έπεσε η “αυλαία” της 6ης αγωνιστικής της Super League. Για δεύτερη σερί αγωνιστική έμειναν αήττητοι οι Περιστεριώτες (4β.) μετά την εντός έδρας νίκη τους επί του Αστέρα Τρίπολης (1-0).

Δείτε το LIVE του αγώνα

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στη Superleague της φετινής σεζόν, οι δύο ομάδες μετρούν μόλις ένα γκολ, με την Ξάνθη να φέρνει δεύτερη σερί “λευκή” ισοπαλία, μετά το 0-0 της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ και να περιορίζονται σε μία μάχη κέντρου, κάνοντας… διαγωνισμό για το ποια θα κάνει τα περισσότερα λάθη. Η Ξάνθη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ποτέ ουσιαστικά την εστία του Γκορμπούνοφ, με τον Ατρόμητο να έχει περισσότερο παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και να μην απειλεί ούτε αυτός την εστία του Ζίβκοβιτς.

Το τελικό 0-0 είναι ένα απολύτως δίκαιο αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν…. στον κόσμο το χειρότερο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Καμαρά, Σολτάνι, Ορφανίδης (66′ Λουσέρο), Νιέτο (66′ Τριάδης), Γιουνές (75′ Ράνος).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατράνης, Μπάγκα, Κεϊτά, Ουμπίδες, Τόνσο (82′ Μπρίτο), Στόιτσεφ (56′ Λημνιός), Παπαδόπουλος (69′ Λε Ταλέκ).

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε